reklama
marka1307
mama aniołka Michałka
Marcia ale wy uderzajaco podobne jestescie do siebie ulalala, a po za tym bardzo mlodziutko wygladasz kochana
slodziuchne buziolki takie
slodziuchne buziolki takie
butterfly21
hope & love
bardzo fajnie wyglądacie !!
dziewczyny a tak z innej strony: mam pewien problem kupiliśmy meble do pokoju, meble do samodzielnego montażu bo przywożą je w paczkach, i blat od biurka był lekko uszkodzony ale machnęliśmy na to ręką, dziś wycieram biurko z kurzu a tam odłamała się inna skaza nie wiem co z tym zrobić, a wygląda to fatalnie.
chodzi o takie coś tylko to jest małe ... wiecie czym to zakryć?
dziewczyny a tak z innej strony: mam pewien problem kupiliśmy meble do pokoju, meble do samodzielnego montażu bo przywożą je w paczkach, i blat od biurka był lekko uszkodzony ale machnęliśmy na to ręką, dziś wycieram biurko z kurzu a tam odłamała się inna skaza nie wiem co z tym zrobić, a wygląda to fatalnie.
marka1307
mama aniołka Michałka
buterko ja bym to zareklamowala naprawe , bo tak to tylko chyba okleina... ja bym chociaz zadzwonila do nich i powiedzial o ich produkcie... uwierz mi ze czasami jak czlowiek jest upierdliwy to potrafi duzo , ja nie raz juz reklamowalam rzeczy a zaczelo sie od laptopa nieszczesnego z wada fabryczna:/
boziu kochane ja tu z wami dyndam a ja musze leciec do pracy chociaz na 3 , 4 godzinki matko kochana a ja nawet nie ubrana jasny gwint
jak wroce to sie odezwe , pewnie bede musiala was nadrabiac heheh
boziu kochane ja tu z wami dyndam a ja musze leciec do pracy chociaz na 3 , 4 godzinki matko kochana a ja nawet nie ubrana jasny gwint
jak wroce to sie odezwe , pewnie bede musiala was nadrabiac heheh
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Marcia ale wy śliczne :-) w dodatku jak dwie krople wody!
Butterfly - myślę że to całą listwę nową trzeba kupić i przykleić, ale może się myle.
Butterfly - myślę że to całą listwę nową trzeba kupić i przykleić, ale może się myle.
butterfly21
hope & love
znaczy się to nie jest zdjęcie tego biurka, chodziło mi o podobne uszkodzenie. Bo nie wiem czym je można zakryć a już dostaje spazmów...
butterfly21
hope & love
Zobacz załącznik 522647 to jest te nieszczęsne biurko. Małe to gówienko ale rzuca się w oczy i mnie szlak trafia... Może są jakieś specjalne pisaki żeby to zakryć???
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Oj ja Ci nie pomogę! a t=rzuca się w oczy na pewno bo to ciemniejsze meble a odprysk jasny został!
reklama