reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

DSC01037 - Kopia.jpg

To jak wrzucamy zdjecia to i ja z moja corcia jakies 2 lata temu

reklama
:-D bardzo fajnie wyglądacie !!

dziewczyny a tak z innej strony: mam pewien problem :eek: kupiliśmy meble do pokoju, meble do samodzielnego montażu bo przywożą je w paczkach, i blat od biurka był lekko uszkodzony ale machnęliśmy na to ręką, dziś wycieram biurko z kurzu a tam odłamała się inna skaza :eek: nie wiem co z tym zrobić, a wygląda to fatalnie.

1159832541.jpg
chodzi o takie coś tylko to jest małe ... wiecie czym to zakryć?

buterko ja bym to zareklamowala naprawe , bo tak to tylko chyba okleina... ja bym chociaz zadzwonila do nich i powiedzial o ich produkcie... uwierz mi ze czasami jak czlowiek jest upierdliwy to potrafi duzo , ja nie raz juz reklamowalam rzeczy a zaczelo sie od laptopa nieszczesnego z wada fabryczna:/
boziu kochane ja tu z wami dyndam a ja musze leciec do pracy chociaz na 3 , 4 godzinki matko kochana a ja nawet nie ubrana jasny gwint:):szok:
jak wroce to sie odezwe , pewnie bede musiala was nadrabiac heheh:p

reklama
Butterfly sa pisaki... nie pamietam jak sie nazywaja ale w kazdym sklepie z farbami powinny byc....

no to ja wam wzuce fotke... ja z bratem (z tych wakacji)
574673_271953942913758_1283638774_n.jpg

Do góry