reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Pam szałowy fryz :-)

no to i ja pokażę pyszczydło

313356_198768470192702_1961227735_n.jpg mam nadzieję, że dziecko nos odziedziczy po tatusiu :-D

Annie ale co niby ma nie odzidziczyc ? piekna jestes :-)

Marcia dziekuje :-D

Kasieczek a tam... chetnie oddam... mam problemy ze stanikami bo pod buistem zawsze za luzne:no:

Butterfly sliczna jestes :) same laski nam sie tu mnoza heheh:-D

Pozatym annie i butterfly.. strasznie podobne jestescie...

Ostatnia edycja:
kochana a nie możesz na pogotowie jechać zeby zrobili prześwietlenie? TO nie żarty jeżeli jest jakiś wysięk lub nie daj Boże zwichnięcie to samo się nie wygoi zwłaszcza że cały czas chodzisz..Ja 3 dni temu spadłam z ostatniego schodka na źle ustawioną nogę, po godzinie mi spuchła i zrobił się krwiak, zadzwoniłam do lekarza i kazał od razu jechać na pogotowie bo czasami ból między złamaniem a zwichnięciem się niewiele rózni..na szczęscie mam tylko naciągnięte ścięgno, opuchlizna dzięki cudom-niewidom powoli schodzi..

Byłam wczoraj na SOR i zrobili mi prześwietlenie =,a le nic nie pokazało. Paluszek cały, narazie obkładam kwaśną wodą.

hehe prezent juz mial od mikolaja to co mu wiecej trzeba... ale mialam ubaw jak mikolaj mu powiedzial ze przyjechach specjalnie dla niego i ze jest porawdziwym mikolajem z daleka Oliver byl tak zachwycony ze przezywal az do domu a w domu z wrazenia padl spac hahahaha cale poludnie przespal a pozniej wiadomo jak to bylo alej hehe:p

Dzieci, mają frajdę z mikołaja, czekania na pierwszą gwiazdkę i prezenty pod choinką:tak:, można powiedzieć że ja też czekam na jakiś skromny prezent pod choinką:-p

Zobacz załącznik 522636

To jak wrzucamy zdjecia to i ja z moja corcia jakies 2 lata temu

Normalnie dwie krople czekolady!:tak:

reklama
Do góry