reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Pam - również myślałam, że inaczej wyglądasz :-) kolejna laska biustem obdarzona
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Grunt to dystans do siebie Annie ślicznie wyglądasz i że masz prawie 25 lat hoho kto by pomyślał!
butterfly21
hope & love
Zobacz załącznik 522655 ja mogę jeszcze takie swoje zamieścić ogólnie to nie lubię zdjęć wrrrrrrrrr jestem chora jak mam je mieć robione. Nawet na NK i FB za dużo nie dodaję ;-);-)
pam_x_pam
Fanka BB :)
Annie ale co niby ma nie odzidziczyc ? piekna jestes :-)
Marcia dziekuje
Kasieczek a tam... chetnie oddam... mam problemy ze stanikami bo pod buistem zawsze za luzne
Butterfly sliczna jestes same laski nam sie tu mnoza heheh
Pozatym annie i butterfly.. strasznie podobne jestescie...
Marcia dziekuje
Kasieczek a tam... chetnie oddam... mam problemy ze stanikami bo pod buistem zawsze za luzne
Butterfly sliczna jestes same laski nam sie tu mnoza heheh
Pozatym annie i butterfly.. strasznie podobne jestescie...
Ostatnia edycja:
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Pam no to ja chce!!
Butterfly - grozisz babajagą a tak łagodnie wyglądasz
Butterfly - grozisz babajagą a tak łagodnie wyglądasz
Grunt to dystans do siebie Annie ślicznie wyglądasz i że masz prawie 25 lat hoho kto by pomyślał!
dobrze że dodałaś "prawie 25 lat"
góralka1990
Fanka BB :)
kochana a nie możesz na pogotowie jechać zeby zrobili prześwietlenie? TO nie żarty jeżeli jest jakiś wysięk lub nie daj Boże zwichnięcie to samo się nie wygoi zwłaszcza że cały czas chodzisz..Ja 3 dni temu spadłam z ostatniego schodka na źle ustawioną nogę, po godzinie mi spuchła i zrobił się krwiak, zadzwoniłam do lekarza i kazał od razu jechać na pogotowie bo czasami ból między złamaniem a zwichnięciem się niewiele rózni..na szczęscie mam tylko naciągnięte ścięgno, opuchlizna dzięki cudom-niewidom powoli schodzi..
Byłam wczoraj na SOR i zrobili mi prześwietlenie =,a le nic nie pokazało. Paluszek cały, narazie obkładam kwaśną wodą.
hehe prezent juz mial od mikolaja to co mu wiecej trzeba... ale mialam ubaw jak mikolaj mu powiedzial ze przyjechach specjalnie dla niego i ze jest porawdziwym mikolajem z daleka Oliver byl tak zachwycony ze przezywal az do domu a w domu z wrazenia padl spac hahahaha cale poludnie przespal a pozniej wiadomo jak to bylo alej hehe
Dzieci, mają frajdę z mikołaja, czekania na pierwszą gwiazdkę i prezenty pod choinką, można powiedzieć że ja też czekam na jakiś skromny prezent pod choinką
Normalnie dwie krople czekolady!
reklama
butterfly21
hope & love
mój kochany ma 25 lat a go się pytają jeszcze o dowód