reklama
butterfly21
hope & love
Nie tracimy nadziei dopóki nie ma @ !!!! i na 99,9% jestem pewna,że test był zrobiony za wcześnie.
butterfly21
hope & love
SeeYou ktoś tu musi będę postrachem złych myśli niczym baba jaga
Butterfly z kad ty te obrazki bierzesz
ja dzisiaj tez sie podlamalam bo temperatura nie rosnie bylam pewna ze owu byla......testy wyrazne, objawy przez dwa dni a teraz temperatura stoi, wrecz dzisiaj spadla o troszeczke. Nie wiem co myslec
ja dzisiaj tez sie podlamalam bo temperatura nie rosnie bylam pewna ze owu byla......testy wyrazne, objawy przez dwa dni a teraz temperatura stoi, wrecz dzisiaj spadla o troszeczke. Nie wiem co myslec
butterfly21
hope & love
a z neta, tam są różne dziwactwa melduję,że jutro mnie nie będzie do południa
ten ostatni test obiecujący :-)
ten ostatni test obiecujący :-)
koriander
Fanka BB :)
Dziewczyny tak was czytam i aż mi szczęka opada, normalnie jakbyście wszystkie po studiach magisterskich "Starania, objawy owulacji i sposoby wspomagania żywotności plemników" były U nas z pierwszym dzieckiem strzał w 10 za pierwszym podejściem, a teraz we wrześniu podjęliśmy decyzję o drugim i też za pierwszym razem trafione, niestety ślepakiem cCHyba muszę uwierzyć w moc białej armii mojego M
basik nie smuć się jeszcze, dopóki okresu nie ma jest nadzieja!
Butterfly widzę że też musisz napalić żeby w domku było cieplutko Zimą przeklinam dom, ale za to latem ..eh!
Seeyou przepłucz gardełko wodą z solą, mi od razu pomaga zanim coś się rozwinie
marcia piękny ten ostatni test!
kasiaczek doczytałam że szydełkujesz, a pochwalisz się nam co?? Uwielbiam ręczne roboty,chociaż sama nie mam do nich talentu
Ale mi się nie chce w pracy do 16.00..
basik nie smuć się jeszcze, dopóki okresu nie ma jest nadzieja!
Butterfly widzę że też musisz napalić żeby w domku było cieplutko Zimą przeklinam dom, ale za to latem ..eh!
Seeyou przepłucz gardełko wodą z solą, mi od razu pomaga zanim coś się rozwinie
marcia piękny ten ostatni test!
kasiaczek doczytałam że szydełkujesz, a pochwalisz się nam co?? Uwielbiam ręczne roboty,chociaż sama nie mam do nich talentu
Ale mi się nie chce w pracy do 16.00..
Ostatnia edycja:
reklama
góralka1990
Fanka BB :)
Witaj Cię dziewczyny,
-kasiaczek- no zostaje tylko podłoga, kiedyś pamiętam jak byliśmy na wczasach, łóżko było nie do zniesienia no i została nam podłoga.
-basik- może za wcześnie?
No ja dziś wstaje, palec mam spuchnięty, a niby nie jest złamany. Sama już nie wiem. Noga mnie strasznie boli. Jedyne co mi zostało to wybrać się do ortopedy, może on mi coś powie, bo niestety nie mogę sobie pozwolić na takie siedzenie w domu.
-kasiaczek- no zostaje tylko podłoga, kiedyś pamiętam jak byliśmy na wczasach, łóżko było nie do zniesienia no i została nam podłoga.
-basik- może za wcześnie?
No ja dziś wstaje, palec mam spuchnięty, a niby nie jest złamany. Sama już nie wiem. Noga mnie strasznie boli. Jedyne co mi zostało to wybrać się do ortopedy, może on mi coś powie, bo niestety nie mogę sobie pozwolić na takie siedzenie w domu.