reklama
koriander
Fanka BB :)
Witam sie i ja! dzieuje za mile powitanie Widze ze ostro produujecie :-) ale to super bo bardzo lubie czytac w przerwach od pracy Corcia mi rozlala wode na lawiature i cos mi szwanuje...
Milego dnia!
Milego dnia!
SeeYou
cześć wam Ja się obudziłam rano z chorym gardłem, tak mnie drapie i do tego kaszel suchy. Czy to może być oznaka ciąży? hahaha żartuje A i coraz częściej czuję podbrzusze. Oczywiście jak na @. echh...
koriandier- wysusz ją dokładnie na kilka godzin i powinno być lepiej
koriandier- wysusz ją dokładnie na kilka godzin i powinno być lepiej
SeeYou ja też widzę coraz więcej objawów zbliżania się @... nawet mój TŻ mówi że zrzędliwam jak przed... Jest to dla mnie troche dziwne bo od conajmniej pół roku mam regularne jak w zegarku a tutaj 10-11 dni przed i takie obajwy. Pożyjemy zobaczymy :-)
Czesc...
Test ciazowy negatywny:-(
basik... :-(
butterfly21
hope & love
DZIEŃ DOBRY no troszkę naprodukowałyście mnie coś od rana boli lewy jajnik ale nie zważam na niego bo nie przyniosły mi jajeczka i straaaaaaaaaaaaaaaaasznie mi zimno. Zaraz zejdę na dół zajrzeć do pieca Ciężko było mi się wygrzebać z łózka ale się tak wcześnie przebudziłam i już usnąć nie mogę a sama nie lubię w nim spać bo jest za duże
basik przykro mi, może jeszcze za wcześnie?
basik przykro mi, może jeszcze za wcześnie?
reklama
SeeYou
annie- no faktycznie 11 dni przed to trochę wcześnie na objawy :> ja jestem 6 dni przed i czuję coraz częściej podbrzusze, prawie jestem pewna że będzie @. Bo nie czuję żeby mnie bolały sutki ani nic, raz poczułam piersi po bokach ake tak zawsze bolą na pieprzoną @ .
basik- przykro mi <przytul> ale może jakieś test feralny??
basik- przykro mi <przytul> ale może jakieś test feralny??