reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Witam sie i ja! dzieuje za mile powitanie :tak: Widze ze ostro produujecie :-) ale to super bo bardzo lubie czytac w przerwach od pracy :-p Corcia mi rozlala wode na lawiature i cos mi szwanuje...

Milego dnia!

Czołem staraczki. Ja miałam dzis biedę wstać do pracy tak mnie kręgosłup łupie. :-( może naciągnełam coś w czasie łóźkowych wygibasów :-)

cześć wam :) Ja się obudziłam rano z chorym gardłem, tak mnie drapie i do tego kaszel suchy. Czy to może być oznaka ciąży? hahaha żartuje :) A i coraz częściej czuję podbrzusze. Oczywiście jak na @. echh...
koriandier- wysusz ją dokładnie na kilka godzin i powinno być lepiej ;)

SeeYou ja też widzę coraz więcej objawów zbliżania się @... nawet mój TŻ mówi że zrzędliwam jak przed... Jest to dla mnie troche dziwne bo od conajmniej pół roku mam regularne jak w zegarku a tutaj 10-11 dni przed i takie obajwy. Pożyjemy zobaczymy :-)

DZIEŃ DOBRY :-D no troszkę naprodukowałyście :yes::rolleyes: mnie coś od rana boli lewy jajnik :sorry2: ale nie zważam na niego bo nie przyniosły mi jajeczka :confused2: i straaaaaaaaaaaaaaaaasznie mi zimno. Zaraz zejdę na dół zajrzeć do pieca :-D Ciężko było mi się wygrzebać z łózka :dry: ale się tak wcześnie przebudziłam i już usnąć nie mogę :sorry2: a sama nie lubię w nim spać bo jest za duże :eek:

basik
przykro mi, może jeszcze za wcześnie?

reklama
annie- no faktycznie 11 dni przed to trochę wcześnie na objawy :> ja jestem 6 dni przed i czuję coraz częściej podbrzusze, prawie jestem pewna że będzie @. Bo nie czuję żeby mnie bolały sutki ani nic, raz poczułam piersi po bokach ake tak zawsze bolą na pieprzoną @ :(.
basik- przykro mi <przytul> ale może jakieś test feralny??

Do góry