reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

gosheek , moze akurat cos sie tam dzieje:) a jezeli trzeba bedzie to w nastepnym cyklu dopadniesz twojego plemnikonosiciela i wezmiesz co potrzebujesz hihihi:p buzka:*
BASIK to zmykaj kochana wyspij sie :* , a jaki masz jutro dzien??:)

reklama
witam:-)
Dołączam do Was:) 10 pazdziernika stracilam dzidzie mialam zabieg w 11 tyg a dzidzi przestało bic serduszko w 9 tyg :( Obecnie mam pierwszy cykl po poronieniu ale niestety bez owu :9 nie wiem czy tak moze byc miala ktoras z Was ktora stracila malenstwo?
Wywoluje luteina no i czekam na okres ktora moze pojawi sie przed siwetami idziałamy dalej oby owulacja sie pojawila.
A mam 26 lat sprobuje sie wciagnac w pisanie:-)

pam_x_pam widze ze spotykamy sie tutaj ja byłam na majówkach jak ty pisałas :)

jejku! chwile mnie nie było a tu widze nieźle juz naskrobane postów:-)

Witaj Martuska :-) ja pierwszy cykl z Duphastonem ( 19 - 25 dc), powiedz mi czy wiesz jak to z tym lekiem jest?? bo trochę się zmartwiłam jak Takhisis mi napisała, że jak się odstawi a zafasolkuje to spadek progesteronu może doprowadzic do poronienia!
Martuśka i Góralka - jak łóżko skrzypi to wtedy działamy na podłodze :-):-):-):-) a co!
Butterfly - jakbym czytała swoją historię! ja tak po lekarzach chodze już 7 rok - i też mnie na początek antykami faszerowali, potem hormony, dopiero teraz stwierdzono u mnie pcos! ale dobrego lekarza nadal poszukuje! bo się przeprowadziłam i póki co nie znalazłam dobrego!
Gosheek - moje gotowanie wszelakie polega na improwizacji i spontanie i tym co podglądne - więc przepisu nie mam :) wszystko to ja na oko robię :-) A co do przytulanek - mój mi kiedyś powiedział że chciałby mieć kobietę nimfomankę, kiedy ja sie na niego teraz "czaje" jak to napisałaś, to on mi mówi,że nie wie czy wyrobi! I widzicie jak to z facetami?? Kozaczom - a jak przyjdzie co do czego - uuu....:-D

Basik - kciukasy trzymam!!!!!!!!!!!!!! pisz szybciutko po teściku!
Perelka witaj u nas :) trzymam kciuki za staranki! a współczuje straty :-(

Ostatnia edycja:
basik77 to trzymam kciuki za plusika :) Ja miałam nadzieje na ten cykl no ale widocznie organizm jeszcze musi dojśc od siebie byłam w 14 dc pecherzyk mialm 8 mm endo 7 mm ładne jak po zabiegu myslalam że pęcherzyk urośnie jeszcze no ale dzisiaj na usg praktycznie był taki sam

Mój test owu. Ech jak pech to pech...

Załączniki

• IMAG0412.jpg
    IMAG0412.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry