reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzięki Emalia i ja się z Tobą w 100-u% zgadzam. Wszystko we mnie gdzieś czasem buzuje i dlatego tak reaguje a potem mi głupio... ja to się dopiero uspokoję pewnie po wizycie u mojego lekarza. Jutro będę dzwonić żeby się zarejestrować (ciekawe ile mi znów karzą czekać bo ostatnio czekałam chyba prawie miesiąc).

reklama
Nula, ja to na 100% jak zajdę będę się bardzo wszystkim denerwować i martwić, czy wszystko okej, tym bardziej, że wyczekane, wystarane... także w zupełności Cię rozumiem, pewnie nawet bardziej niż myślisz.
A póki co uszka do góry! :happy2:

Emalia, ja wczoraj z moim mężem to samo miałam :confused:

Ps Listonosz przyniósł mi teściki owu!!! Jupiii!!! Dziś zrobiłam pierwszy, a co tam! oczywiście negatywny ;-)
Powiedzcie mi, czy testy owu można robić o dowolnej porze dnia?

Annie ale szybko przeczytałaś..:-) ja jeszcze jestem na drugiej, faktycznie przy trzeciej można chusteczki przygotować?
Nanncy najlepiej robić o stałych porach i na pewno nie z rana, i trzeba 2h starac sie nic nie pic przed tescikiem

Ostatnia edycja:
Pracuję do późnego wieczora, to najlepiej jak przed snem będę robić, tylko z tym piciem ciężko ....Nie wiem czy umiem nie pić 2 godziny???:szok: hahahaha

Nanncy- testy owu robi sie po południu ( ja robie koło 14-ej ale dziewczyny mówiły że lepiej tak koło 17-ej), zawsze o tej samej porze i 2 godziny przed nie pić. Proponuje i układac sobie testy w kolejności ( możesz podpisać) i ten który ci wyjdzie ewidentnie najmocniej ( kreski równe, lub testowa mocniejsza od kontrolnej) to w ten dzień była prawdopodobnie owu.
Dla przykładu moja fotka
DSC03968 (Medium).jpg
od dołu robione najwcześniej, 2-gi od góry pozytywny :)

ja robiłam sobie koło 11 i 22 w ostatnim cyklu :tak:

Tzn o 22:00 robiłaś testy? dobrze rozumiem?

Emalia, dzięki za fotkę, teraz już wiem o co chodzi :tak:

Myślę tylko o tej godzinie. Pracuję od rana do wieczora co drugi dzień a chciałabym robić codziennie o tej samej porze. Nie będę robiła w pracy :baffled: Pozostaje mi 22:00, może być?

Witam wieczorkiem,

U mnie nie było prawie cały dzień prądu, dobrze że bateria w telefonie była naładowana. :tak: Ale mnie ta książka pochłonęła. :szok::szok:Jestem w połowie 2 części

nula - nie świruj i gratuluję.:-D

reklama
Do góry