reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

nula nie świruj, bo @ nie masz i na pewno nie przyjdzie... i wszystko będzie dobrze, jest po prostu jeszcze wcześnie, więc musisz spokojnie czekać;-)

reklama
dzięki Ashlee :) dokładnie to samo powiedział mój mąż, że mam się nie denerwować i że w takim razie musimy teraz cierpliwie czekać

nula nie nakręcaj się ja pitolę:-)

a ja oficjalnie do Was wracam bo juz przeczytałam wszystkie 3 części książki :tak: aż się nie moge doczekać aż wrócę do domu...

no to szybka jesteś jak już wszystkie 3 części przeczytałaś :)
a tak nawiasem mówiąc to Tobie się tak łatwo Annie mówi bo Ciebie to nie dotyczy i nie jesteś w mojej sytuacji, gdzie chciałabyś się cieszyć, że się udało ale ciągle coś wychodzi...

Ostatnia edycja:
wiesz co Annie szczerze mówiąc trochę mnie zabolało to co napisałaś ale jestem w stanie sobie wyobrazić jak się czujesz bo jeszcze niedawno sama byłam w Twojej sytuacji i wiem też, że na pewno niedługo i Ty będziesz w mojej

to chyba Wy jeszcze nie wiecie do czego ja będę zdolna jak się uda ;-) nie dość,że już kupę czasu się staramy to jeszcze raz,że poroniłam to będę świrować na maxa.

p.s - od jakiegoś tygodnia mam straszną ochotę na seks :-p:szok: kuźwa czy mi się libido podniosło czy tak stary na mnie działa :-D a do tego teraz ta książka :szok: normalnie czuję sie faktycznie jak zbokol :zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny, ja przez tę ciążę, to schudnę, bo nie mam w ogóle apetytu. Niby jestem głodna, ale jeść nie mogę. Dobrze, że chwilowo nie mam mdłości i że nie rzygam:tak:
nula--> moim zdaniem wszystko jest tak jak trzeba, tylko trzeba dać czas i szansę rozwinąć się Dzidziolowi:-)

Do góry