reklama
nula1988
Fanka BB :)
no to szybka jesteś jak już wszystkie 3 części przeczytałaś 
a tak nawiasem mówiąc to Tobie się tak łatwo Annie mówi bo Ciebie to nie dotyczy i nie jesteś w mojej sytuacji, gdzie chciałabyś się cieszyć, że się udało ale ciągle coś wychodzi...
a tak nawiasem mówiąc to Tobie się tak łatwo Annie mówi bo Ciebie to nie dotyczy i nie jesteś w mojej sytuacji, gdzie chciałabyś się cieszyć, że się udało ale ciągle coś wychodzi...
Ostatnia edycja:
butterfly21
hope & love
nula gratulacje 
annie. szybko CI poszło, ja ogarniam 2 część i czekam z niecierpliwośćią na starego ;-)
wczoraj stwierdził,że jestem zboczona
hahaha bo go zaciągnęłam do łóżka 

annie. szybko CI poszło, ja ogarniam 2 część i czekam z niecierpliwośćią na starego ;-)

butterfly21
hope & love
to chyba Wy jeszcze nie wiecie do czego ja będę zdolna jak się uda ;-) nie dość,że już kupę czasu się staramy to jeszcze raz,że poroniłam to będę świrować na maxa.
p.s - od jakiegoś tygodnia mam straszną ochotę na seks
kuźwa czy mi się libido podniosło czy tak stary na mnie działa
a do tego teraz ta książka
normalnie czuję sie faktycznie jak zbokol 
p.s - od jakiegoś tygodnia mam straszną ochotę na seks

reklama
A
avensis
Gość
Dziewczyny, ja przez tę ciążę, to schudnę, bo nie mam w ogóle apetytu. Niby jestem głodna, ale jeść nie mogę. Dobrze, że chwilowo nie mam mdłości i że nie rzygam
nula--> moim zdaniem wszystko jest tak jak trzeba, tylko trzeba dać czas i szansę rozwinąć się Dzidziolowi:-)

nula--> moim zdaniem wszystko jest tak jak trzeba, tylko trzeba dać czas i szansę rozwinąć się Dzidziolowi:-)