reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Anulka
Ja już też otwarcie o tym napisałam kilkanaście/kilkadziesiąt postów temu na forum do wszystkich które tu siedzimy jak kury na grzędzie. Napisałam to raz i wystarczy i naprawdę nie trzeba się doszukiwać poddtekstów w poich postach. Nie mam zamiaru sypać uczypliwości każdej której pokażą się II kreski. Jak jestem sfrustrowana to sobie pokrzyczę a nie wyżywam się na zaciążonych kobitach bo jeszcze na mózg mi całkiem nie padło. Walę prawdę prosto w twarz czy się to komuś podoba czy nie i nie cierpię przyklejanych uśmiechów. Jestem z Wami szczera i oczekuję tego samego. Lepiej być moim przyjacielem niż wrogiem :-)

avensis proszę natychmiast do lodówki marsz coś zjeść ;-)

marka jest mi przykro że musiałaś wrócić ale dobrze że do nas:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hoł hoł hoł! dzień dobry! :-D co tu takie pustki? każda molestuje partnera albo czyta książkę? :-D u mnie wieje jak w kieleckim :szok: masakra. A jeszcze będę musiała lecieć na pocztę i do sklepu bo moja mama jest chora i została w domu :-D mam nadzieję,że mnie nie wywieje.

marta
z jednej strony dobrze,że wredota przyszła - szybciej zaczniesz nowy cykl :tak:

marka witamy z powrotem.

Witam :-)

Ja wczoraj mojego zmolestowałam dwa razy :-D jak mu powiedziałam, że skończyłam czytać to dostałam prikaz czytania jeszcze raz:-D

U mnie tempka dzisiaj minimalnie wyższa niż wczoraj ale mam nadzieję, że sie te skoki skończą.

Avensis - super, że wszystko w porządku. Tak dalej trzymaj :)

Marka - witaj :*

U mnie całą noc tak wiało, że się obudziłam chyba z 20 razy. Jakiś huragan normalnie.
Zastanawiam się czy tempa dzisiejsza nie jest zaburzona przez to budzenie się...
Póki co zaznaczyłam jako normalną.
Wczoraj skonczyłam czytać książkę i czas się za tego Grey'a zabrać skoro taki szał robi.
A jakby któraś chciała coś fajnego przeczytać to polecam "Sto dni po ślubie" E. Giffin.
Miłego dzionka!

:-D ha, mnie mój sam wczoraj zmolestował :-D bo niby go prowokowałam - ale fakt dążyłam do celu :-D ja dziś muszę ogarnąć 2 część. Ale na pdf nie wygodnie mi się czyta - ale się poświecę :-D ja na telefonie a mój też czyta jakieś ebooki na laptopie :-D

Też czytam ebooki na telefonie. Mam aplikację Aldiko i daje radę, ale najlepiej się czyta w formacie .epub
Wtedy ustawiasz sobie czcionkę jaką chcesz wielkość i strony się przerzuca palcem w bok a nie przewija w dół jak .pdf
Właśnie szukam takiego ebooka w epub w necie.

Ja sie też przywitam. Zaraz z młodym jedziemy na zakupy i po obiecaną świnkę :)

U mnie pojawił sie dzisiaj śluzik:baffled: Wieczorem szyjka sie obniżyła i zmiękła. Czyżby owulka miała być wcześniej? Dzisiaj juz zapowiedziałam małżowi ,że oszczędzamy materiał i powiem mu kiedy :-D

Miłego dzionka moje kochane.

Anulka u nas też strasznie wieje. Mówili dzisiaj w radiu że halny dmucha to moze i do nas dolatuje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewoszki :)

Czy u nas wieje tego wam nie powiem, ale odwilż na maksa!

Ashlee - fajna pioseneczka :)

Ja dzis wypad galeriowy bo ostatnio nie wypalił! mam nadzieje ze tym razem sie uda, bo mój jeszcze spi!!

Do góry