reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Annie nie chcę już dłużej rozmawiać na ten temat.
Asia to ciesz się, że masz takie extra libido bo im więcej staranek tym większa szansa na dzidzię :)
Avensis dzięki wielkie za ciepłe słowa, wiem, że mnie teraz dobrze rozumiesz. A ja staram się już nie przejmować tym co mówią inni bo ja po prostu czuję, że jestem w ciąży i może faktycznie jeszcze minęło mało czasu od zapłodnienia i dlatego beta taka niska... ale wydaje mi się, że gdyby nic z tego nie było to i beta była by poniżej 5

reklama
nula jestesmy dorosłe i chciałabym poprostu wiedzieć co takiego cie uraziło w mojej wypowiedzi? nie napisałam nic obraźliwego a ty odrazu wysunęłaś w moją strone ripostę

napisałaś żebym się nie nakręcała, niby może żartem ale jakoś odebrałam to inaczej... sory ale ostatnio jakoś tak gwałtownie reaguje na niektóre rzeczy. Nie mam zamiaru się kłócić bo to nie o to chodzi przecież.

Butterko - działaj na maksa ;):)

Avensis - dbaj o siebie tzn o was :) i pamiętaj o jedzeniu! byś anemi nie miała! No i powodzonka na dziś :)

Nula - gratulowalam wczesniej, gratuluje i teraz ;) nie stresuj sie na poczatku, dwie krechy są , betka dobra jest - no i fasolinka też jest :)

Aha czyli moje słowa "nie nakręcaj się" uraziły Cię mniej niz słowa "nie świruj" bo na mnie naskoczyłaś a za te drugie podziękowałaś... Przykre bo mnie bardziej zabolało to że "nie jestem w Twojej sytuacji" masz rację nie jestem i Ty będąc wcześniej w tej samej sytuacji co ja jestem teraz powinnaś wiedzieć że te słowa są dla mnie bardziej bolesne niż moje żartobliwe "nie nakręcaj się".

Annie ja tu nie miałam zamiaru nikogo obrażać. A pisząc: "nie jesteś w mojej sytuacji" miałam na myśli to, że ciągle pozostaje ta niepewność.. przepraszam jeśli Cię uraziłam, na prawdę nie miałam takiego zmaiaru

nula ja nigdy nie owijam w bawełnę tylko mówię szczerze co i jak i wierz mi że gdybym chciała ci powiedzieć że się zachowujesz jak wariatka to dokładnie to byś ode mnie usłyszała bez żadnych podtekstów:tak: a mówię nie nakręcaj się bo to nie jest pozytywne nakręcanie i sobie tylko możesz zaszkodzić w tym stanie

Dzięki Annie, że się wszystko wyjaśniło. Już jestem spokojna i staram się nie denerwować. Będę teraz cierpliwie czekać co będzie dalej tzn. czy jednak @ przyjdzie i postaram się jutro umówić na wizytę do mojego lekarza bo na pewno będę musiała troszkę poczekać bo do niego są kolejki

reklama
Annie, Nula- tak patrze co wy piszeta i oczom nie wierze. Żeby mi to było ostatni raz!!!:-) Dziubaski moje całkowicie Was rozumiem. Jedna w stresie bo lęka sie o swoją wyczekana dzidzie, druga w jeszcze gorszym stresie bo nie może się dzidzi doczekać. Ehhhh, mnie też wszystko drażni, a jak mi coś nie podpasuje to potrafie tak wybuchną i rzucać słowami ,że jak ochłone to sie sobie dziwie. Wczoraj to sie ze starym w łóżku pożarłam, bo najpierw mu coś obiecałam a potem wytknęłam mu ,że szkoda "materiału" i ze on nie chce dziecka itd itp. Chyba już jestem nienamolna przez te starania.

I miałam jeszcze odpisać cos i zapomniałam, ehh:baffled:

Nulka- nie denerwuj sie bo na bank jest wszystko ok. To bardzo wczesna ciąża, więc beta jeszcze ma czas urosnąć.:tak::tak: No i jeszcze raz gratuluje serduszko.

Ostatnia edycja:
Do góry