reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ashlee, dawaj tu z tą igłą! :-D

Emalia, tak, tak, bardzo możliwe, chociaż w grudniu (I cykl) bolało i nie zaszłam ale podejrzewam to samo. Nawet nie martwię się, że to co drugi cykl by była owulka, byleby w ogóle była :-)

pd_848.jpgszykuj się Nanncy:cool2::cool2:

Czesc dziewczynki!

U mnie popieprzony cykl:wściekła/y: dalej plamienie zamiast normalnej @ i oczywiscie wszystko mi sie wydłuzy znowu i ja pewnie bede testowac dopiero poczatek marca. Dzisiaj miałam taki piekny sen ze sie obudziłam i sie poryczałam. snilo mi sie ze byłam w ciazy i urodziłam slicznego chłopca, i przytsawiałam go do piersi i sni mi sie dalej ze mam juz wracac do domu z malenstwem i widze mojego zmarłego wujka z którym byłam bardzo zzyta i jak umierał to ja go pozegnałam i on sie do mnie usmiecha taki zadowolony widzac mnie z tym dzidziusiem. Mam nadzieje ze to znak i chciał mi powiedziec ze w koncu sie doczekam

cześć dziewczyny :) odebrałam właśnie bete ;-) mój wynik to 26,22 mIU/ml czyli wychodzi na to, że jestem w ciąży!!! :-)
u mnie są takie normy:
1 tydzień: 5,8-71,2
2 tydzień: 9,5-750
3 tydzień: 217-7138
dalej nie piszę bo nie ma sensu. Czyli co to znaczy, że to 2 tydzień u mnie?

reklama
kurcze dziewczyny powiedzcie mi czy ten mój wynik nie jest za niski? Bo jak rozmawiałam z ciocią pielęgniarką to ona powiedziała, że to dopiero jest trzydzieści pare dni od ostatniej @ i że nie można jednoznacznie stwierdzić czy jestem w ciąży... kurcze sama nie wiem co myśleć?

Do góry