reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Witajcie 

Ashlee- dzieki , zobaczymy co z tego będzie!
Annie - moja tempka też śmiszna! ale grunt by był skok!
Anulka - Oh to masz farta do Bromergonu, ja po 1/4 tabletki juz miałam uboczne! masakra!
Avensis - powodzonka! kurcze i Twoją relacje przeczytam dopiero w nocy, bo mnie nie bedzie!ehh! Trzymam kciuki za Juniora
Ja w piątek mam monitoring, zobaczymy czy rosna jakieś pęcherzyki! Na liste testowanka zapisze sie innym razem bo w sumie nie wiem kiedy ono nawet może byc :-)
Ashlee- dzieki , zobaczymy co z tego będzie!
Annie - moja tempka też śmiszna! ale grunt by był skok!
Anulka - Oh to masz farta do Bromergonu, ja po 1/4 tabletki juz miałam uboczne! masakra!
Avensis - powodzonka! kurcze i Twoją relacje przeczytam dopiero w nocy, bo mnie nie bedzie!ehh! Trzymam kciuki za Juniora
Ja w piątek mam monitoring, zobaczymy czy rosna jakieś pęcherzyki! Na liste testowanka zapisze sie innym razem bo w sumie nie wiem kiedy ono nawet może byc :-)
góralka1990
Fanka BB :)
Witam dziewczyny,
Ja właśnie wczoraj skończyłam czytać greya
biorę się za drugą część.
Miłego dnia
Ja właśnie wczoraj skończyłam czytać greya

Miłego dnia
emalia82
Witam i ja i pozdrawiam z wyrka z kawusią.
Trzymam kciuki za Was wszystkie. Lenia mam ,że hej.

Trzymam kciuki za Was wszystkie. Lenia mam ,że hej.
butterfly21
hope & love

Poprzednim razem testowały w pobliżu mnie SeeYou emalia Ashlee i Nanncy.
See You ciężarna
a reszta jak tak teściki? Po wykresach widzę że dopiero ok 18.02
Ja mam krótkie cykle 26 dni więc dlatego tak szybko znowu testuję.
Z poprzedniej listy są jeszcze dwie dziewczynki, więc póki co wygląda to tak:
góralka: 6/7.02.2013r.
karola: 06.02.2013r.
Anulka: 8/9.02.2013 r.
See You ciężarna
Ja mam krótkie cykle 26 dni więc dlatego tak szybko znowu testuję.
Z poprzedniej listy są jeszcze dwie dziewczynki, więc póki co wygląda to tak:
góralka: 6/7.02.2013r.
karola: 06.02.2013r.
Anulka: 8/9.02.2013 r.
Hej, hej! Jestem bardzo ciekawa, co takiego zwiastuje mój obecny cykl. Pojawiły się moje "znajome" bóle brzucha, których nikt jeszcze nie zidentyfikował, jedynie gin podejrzewa rosnący pęcherzyk, który nie pęka.
W grudniu postanowiłam obserwować bóle i oto wyniki do dzisiaj:
I cykl - bóle jak cholera, głównie w I fazie cyklu (między 6-12dc), bóle bardzo podobne do miesiączkowych, niemal identyczne, w 12dc pęcherzyk 25mm i prawdopodobnie nie pękł
II cykl - cykl praktycznie bezbólowy
III cykl - ponownie bóle od ok 7dc, identyczne jak w I cyklu, z waszych opisów jest to ból jakby owulacyjny lub miesiączkowy...coś w tym stylu, pęcherzyk pewnie rośnie...
Podsumowanie: bóle pojawiają się prawdopodobnie co drugi cykl, zapewne związane z jajnikami.
Mierzę solidnie tempkę, zobaczymy co będzie. Jak dziś nie przyjdą testu owu z allegro to będę zła
hihi
W grudniu postanowiłam obserwować bóle i oto wyniki do dzisiaj:
I cykl - bóle jak cholera, głównie w I fazie cyklu (między 6-12dc), bóle bardzo podobne do miesiączkowych, niemal identyczne, w 12dc pęcherzyk 25mm i prawdopodobnie nie pękł
II cykl - cykl praktycznie bezbólowy
III cykl - ponownie bóle od ok 7dc, identyczne jak w I cyklu, z waszych opisów jest to ból jakby owulacyjny lub miesiączkowy...coś w tym stylu, pęcherzyk pewnie rośnie...
Podsumowanie: bóle pojawiają się prawdopodobnie co drugi cykl, zapewne związane z jajnikami.
Mierzę solidnie tempkę, zobaczymy co będzie. Jak dziś nie przyjdą testu owu z allegro to będę zła

-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Nanncy - trzymam kciuki zeby pecherzyk urósł i pękł
U nas tylko róznica 1dc, w piątek bede wiedzieć czy u mnie cos drgnie!
reklama
emalia82
No ja moge się pisać na 17.02 ale pewnie i tak zrobie w walentynki 
Nancy- a może ty masz owulke z jednego jajnika i dlatego co drugi miesiąc cie boli?
Buterko- ty z nami pisz a nie się pochłonęłaś książką

Nancy- a może ty masz owulke z jednego jajnika i dlatego co drugi miesiąc cie boli?
Buterko- ty z nami pisz a nie się pochłonęłaś książką