reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Witajcie :):)

Ashlee- dzieki , zobaczymy co z tego będzie!

Annie - moja tempka też śmiszna! ale grunt by był skok!

Anulka - Oh to masz farta do Bromergonu, ja po 1/4 tabletki juz miałam uboczne! masakra!

Avensis - powodzonka! kurcze i Twoją relacje przeczytam dopiero w nocy, bo mnie nie bedzie!ehh! Trzymam kciuki za Juniora :)

Ja w piątek mam monitoring, zobaczymy czy rosna jakieś pęcherzyki! Na liste testowanka zapisze sie innym razem bo w sumie nie wiem kiedy ono nawet może byc :-)

Poprzednim razem testowały w pobliżu mnie SeeYou emalia Ashlee i Nanncy.
See You ciężarna :) a reszta jak tak teściki? Po wykresach widzę że dopiero ok 18.02
Ja mam krótkie cykle 26 dni więc dlatego tak szybko znowu testuję.

Z poprzedniej listy są jeszcze dwie dziewczynki, więc póki co wygląda to tak: :)
góralka: 6/7.02.2013r.
karola: 06.02.2013r.
Anulka: 8/9.02.2013 r.

Hej, hej! Jestem bardzo ciekawa, co takiego zwiastuje mój obecny cykl. Pojawiły się moje "znajome" bóle brzucha, których nikt jeszcze nie zidentyfikował, jedynie gin podejrzewa rosnący pęcherzyk, który nie pęka.
W grudniu postanowiłam obserwować bóle i oto wyniki do dzisiaj:

I cykl - bóle jak cholera, głównie w I fazie cyklu (między 6-12dc), bóle bardzo podobne do miesiączkowych, niemal identyczne, w 12dc pęcherzyk 25mm i prawdopodobnie nie pękł

II cykl - cykl praktycznie bezbólowy

III cykl - ponownie bóle od ok 7dc, identyczne jak w I cyklu, z waszych opisów jest to ból jakby owulacyjny lub miesiączkowy...coś w tym stylu, pęcherzyk pewnie rośnie...

Podsumowanie: bóle pojawiają się prawdopodobnie co drugi cykl, zapewne związane z jajnikami.
Mierzę solidnie tempkę, zobaczymy co będzie. Jak dziś nie przyjdą testu owu z allegro to będę zła :wściekła/y:hihi

reklama
No ja moge się pisać na 17.02 ale pewnie i tak zrobie w walentynki :-D

Nancy- a może ty masz owulke z jednego jajnika i dlatego co drugi miesiąc cie boli?
Buterko- ty z nami pisz a nie się pochłonęłaś książką :-D

Do góry