reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Annie - wow wow wow! ale poszalałaś! Mojemu przeczytalam frag i wogóle się nie spodobało ;p
Coś mnie kuje jajnik prawy, mam nadzieje ze to wczesna zapowiedź owulki! choć czy liczyc na ten cykl z wynikiami mojego? ..;/;/;/ staranka bedą, ale czy coś wiecej...
Coś mnie kuje jajnik prawy, mam nadzieje ze to wczesna zapowiedź owulki! choć czy liczyc na ten cykl z wynikiami mojego? ..;/;/;/ staranka bedą, ale czy coś wiecej...
annie u mnie też podczas @ jakieś szalone te temperatury. Później się to jakoś powinno unormować. Z resztą dopiero kilka dni po owu ten wykres zaczyna jakoś wyglądać ogólnie.
U mnie dzisiaj skok do prawie 37. Ovufriend zaznaczył owulację w niedzielę, tak jak myślałam. Współżycie 2 dni wcześniej oznaczył jako "dobre" (dobrze chociaż, że to było późnym wieczorem ok 21 hehe) Najważniejsze że tempka potwierdza, że owulacja miała miejsce
Aha i już drugi dzień brałam Bromergon po całej tabletce i nie mam nawet 1/4 objawu ubocznego! Chyba jestem do niego stworzona. Zapisuję się na testowanie na ok. 8.02.
Kto pierwszy teraz ? przyznawać się dziewczynki trzeba zrobić nową listę
Jako że nasza Avensis już ciężarówka to mogę listę prowadzić ja
zgłaszam się na ochotnika.
U mnie dzisiaj skok do prawie 37. Ovufriend zaznaczył owulację w niedzielę, tak jak myślałam. Współżycie 2 dni wcześniej oznaczył jako "dobre" (dobrze chociaż, że to było późnym wieczorem ok 21 hehe) Najważniejsze że tempka potwierdza, że owulacja miała miejsce
Aha i już drugi dzień brałam Bromergon po całej tabletce i nie mam nawet 1/4 objawu ubocznego! Chyba jestem do niego stworzona. Zapisuję się na testowanie na ok. 8.02.
Kto pierwszy teraz ? przyznawać się dziewczynki trzeba zrobić nową listę
reklama
A
avensis
Gość
Dzień dobry.No proszę, proszę, nie ma mnie przez chwilę, a już mi robotę odbierają
Dziewczyny, życzę Wam jak najszybciej II kresek
Żeby każde następne testowanie było z wynikiem pozytywnym :-) U mnie, od wczoraj, nasiliły się mdłości, masakry nie ma, ale jest mało komfortowo. Dziś wizyta i podgląd Juniora:-) Dam znać po powrocie.

Dziewczyny, życzę Wam jak najszybciej II kresek