reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Zrobiłam rano test. Krecha, co prawda jest blada, trochę ciemniejsza od wczorajszej, ale blada, ale jest... Zatestuję jeszcze jutro i pojutrze:tak:

gratuluję jaśniutkiej kreseczki!

butterfly--> jeszcze za wcześnie na gratulacje. Na razie sama za bardzo nie wiem co się dzieje. Trzeba jeszcze poczekać:tak:
Anulka--> tak, pokazała się druga kreska...kurczaki:-D

Czy któraś z Wag oglądała wczoraj Fakty na TVN-ie? Był reportaż o matce, która urodziła bliźniaki i je zabiła. Zwłoki jednego dziecka znaleziona nadpalone w piecu węglowym, a przyczynę zgodnu drugiego dziecka wykaże sekcja zwłok. Sama, zaś, matka wykrwawiła się na śmierć. Rodzina uboga, z tendencją do patologii.
I ja się pytam - gdzie jest sprawiedliwość????
Najgorsza jest bezsilność, jak w przypadku Marki, jednak ja mam nadzieję, że karta się odwróci i będzie się cieszyć, jeszcze, macierzyństwem:tak:

Oglądałam, to!!!! To jest przerażające, po prostu nie mogę zrozumieć jak tak można. Tyle dobrych ludzie nie może mieć dzieci, a tu takie nieszczęścia. :-( Później była jeszcze mowa jak matka utopiła dziecko w wiadrze fekalii :szok::szok: Ja się pytam gdzie tu jest sprawiedliwość????

Tak na początek witam wszystkich,

U mnie jak najlepiej na razie, wiesiołek chyba działa. Wczoraj miałam wrażenie, że tak powiem że się posikałam:eek: a tu tyle śluzu.:tak: Na moje szczęście, mojego zmogło przeziębienie i zobaczymy co z tego wyjdzie.

marka - przytulam Cię mocno

reklama
Ashlee dziekuję :) wolę się nastawić na nie bo lepiej się mile "rozczarować"... W tym cyklu raczej nie wstrzeliliśmy się w owu bo wszystko się pomieszało. No i ta moja prolaktyna... :baffled: chyba że jakiś cud mi się trafi chociaż ja zawsze pechowa byłam :-)

ale Wasze @ odganiam mocno "PASZŁY WONT @" :-D

annie. mam nadzieję,że się udało :tak: chociaż prolaktyna mogła zahamować owulację ... a testy LH zawsze mają jakiś margines błędu. Wrrr , ale myślmy pozytywnie :-D ja w tym cyklu też chyba nici... nie dość ,że nie wiem co z owulacją to jeszcze stary się buntuje

Avensis, trzymamy kciuki &&&&&& !!!!!! :-) W kupie większa siła!

Kasieczek, @ po 2 tygodniach od odstawienia Dupka??? Tak to nigdy nie miałam, chyba bym się posikała z nerwów :angry::-D Dziś 30dc a ja nadal nie dostałam ale brzuch mnie boli jak na @. Zła jestem bo akurat mam wolne dni w pracy i mogłabym poleżeć i pozdychać z okresem na spokojnie w łóżeczku :baffled: No i oczywiście nie mam w domu żadnego testu, żeby sprawdzić z ciekawości :eek: Jak myślicie, czy popołudniu by wyszedł? Jest sens kupować?

Mnie brzuch boli jak na @. Nawet stary wczoraj się wkurzył że się czepiam o wszystko więc to pewnie PMS jak nic...:no:
Mnie też pobolewał brzuch jak na @ i jeszcze wczoraj rano pisałam, że czuję oddech @ na plecach. Dziś nic nie boli, wczoraj wieczorem, jeszcze, czułam kłucie jajników. Annie, ja trzymam kciuki i jestem dobrej myśli. Poczekaj do jutra albo czwartku i testuj:tak:

butterku zafunduj mu gadkę motywacyjną :D niech spina lędźwie i do roboty.

Mnie jak sie nic nie poprzestawia to owu wypadnie w Walentynki więc nie ma że boli tylko bzyknąć się trzeba na święto zakochanych :-D

Nanncy popołudniu będziesz miała mocz rozcieńczony po całym dniu picia i jedzenia. Lepiej zaczekać do rana.

avensis wytrzymam do 26 stycznia tak sobie obiecałam ;-) no i tak mnie zapisałaś na testowanie a ja zasad nie łamię

Ostatnia edycja:
Nanncy popołudniu będziesz miała mocz rozcieńczony po całym dniu picia i jedzenia. Lepiej zaczekać do rana.

Założę się, że kupię dziś ten test i nie zdążę go jutro zrobić bo dostanę jutro @ haha. Mojej jajniki zawsze bały się testu w dniu okresu i gdy tylko go kupię, odrazu dostaję hihi :tak: Najwyżej teścik będzie na następny cykl :happy:.

A tymczasem idę robić gołąbki :-)...

reklama
Nanncy - tak @ przeszło 2 tyg po Dupku! zobaczymy jak teraz będzie! tez dzis mam gołąbki :)

Annie. - prolaktynke musisz zbić tak do 10 czy 15! najlepsza na zafasolkowaniem no chyba ze już tam fasolka rządzi w Tobie ;)

Mój już po badaniu, wyniki za 5 dni, no to zobaczymy jak te jego żołnierzyki!

No i coś mnei brzuch zaczyna pobolewać! wiec moze @ juz niedługoo!

Do góry