reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Avensis ale czad! super że wyszły dwie kreski :)

Jestem również mocno podłamana Marką...:-(
To niesprawiedliwe, okrutne i w ogóle straszne
jak los może być dla nas niełaskawy!!! Beznadziejne to jest,....

reklama
butterfly--> jeszcze za wcześnie na gratulacje. Na razie sama za bardzo nie wiem co się dzieje. Trzeba jeszcze poczekać:tak:
Anulka--> tak, pokazała się druga kreska...kurczaki:-D

Czy któraś z Wag oglądała wczoraj Fakty na TVN-ie? Był reportaż o matce, która urodziła bliźniaki i je zabiła. Zwłoki jednego dziecka znaleziona nadpalone w piecu węglowym, a przyczynę zgodnu drugiego dziecka wykaże sekcja zwłok. Sama, zaś, matka wykrwawiła się na śmierć. Rodzina uboga, z tendencją do patologii.
I ja się pytam - gdzie jest sprawiedliwość????
Najgorsza jest bezsilność, jak w przypadku Marki, jednak ja mam nadzieję, że karta się odwróci i będzie się cieszyć, jeszcze, macierzyństwem:tak:

witajcie dziewczyny, dziekuje za pamiec o mnie i przepraszam ze wczoraj nic nie pisalam ale nie mam sil na nic... wszystko ze mnie wylatuje... ale chce oczyscic sie sama moj lekarz tez jest tego zdania... juz nawet nie doszukuje sie dlaczego tak w zyciu jest... slyszac jak kobiety morduja dzieci... jeszcze bardziej nie rozumie, czym sobie zasluzylam na tyle bolu...
avensis dbaj o siebie...

witajcie dziewczyny, dziekuje za pamiec o mnie i przepraszam ze wczoraj nic nie pisalam ale nie mam sil na nic... wszystko ze mnie wylatuje... ale chce oczyscic sie sama moj lekarz tez jest tego zdania... juz nawet nie doszukuje sie dlaczego tak w zyciu jest... slyszac jak kobiety morduja dzieci... jeszcze bardziej nie rozumie, czym sobie zasluzylam na tyle bolu...
avensis dbaj o siebie...

marka kochana moja ktoś tam u góry wie że trafiło na twardego zawodnika i wie ile możesz wytrzymać... przytulam Cię mocno...

Avensis wszystko idzie w dobrą stronę, wiec trzymam dalej kciuki :-)

Marka to wszystko jest bardzo niesprawiedliwe - trzymaj sie kochana:-(

avensis ja też już po cichutku gratuluje :) oczywiście musisz się pochwalić testem jak będą 2 piękne grube kreseczki :) a mnie normalnie skręca z tego czekania... nie chce iść na bete bo troszkę szkoda mi teraz pieniędzy skoro w domu mam 3 testy :) ale nie wiem czy wytrzymam do soboty...

marka trzymaj się Kochana... my tu wszystkie myślimy o Tobie i jesteśmy z Tobą

reklama
marka strasznie mi przykro, bądź dzielna, trzymaj się...:-(

avensis gratulacje, jak jest bladzioch to jest ciąża :tak:
emalia uda nam się w lutym!!! :*

U mnie dziś 26dc test negatywny, czekam na @ i zaczynamy od nowa. Testy owu pewnie się nie pomyliły wykazując brak owulki.

Do góry