reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

kasia ja mam nadzieję że nowa dawka euthyroxu mi pomoże na prolaktynę. Mam brać niższą dawkę i po 20 dniach zrobić znowu badania. Zaczęłam od dzisiaj więc skończę 10.02 polecę zrobic badania 11.02. Wyniki powinnam mieć odrazu no i jak będzie wszystko ok i w normie to powinnam zdążyć na owulację :-)

a powiedz mi ile kosztuje takie badanie nasienia??

reklama
:-D mój jest przed badaniem... i nie wiem czy pójdzie warchlak jeden - jak mnie tak denerwuje i nie ma ochoty nawet współżyć! i wczoraj mnie olał, mimo moich starań :wściekła/y:

my robimy badanie nasienia w Zakładzie Diagnostyki Laboratoryjnej Szpitala Specjalistycznego. Badanie koszt: podajże 80 zł ale termin dopiero na 12.02 a zapisaliśmy się w styczniu. Szukaliśmy gdzie indziej ale koszt to 200-220 zł trochę drogo, więc poczekamy na ten termin.

Butterku no to faktycznie lepiej jest poczekać i mieć ponad stówę w kieszeni :-)

Powiedzcie mi czy zażywacie witaminę B6? Bo ja dostałam prikaz zażywania wczoraj od endo.

On tam łyka witaminy a,b,c,d ale to na afty, bo mu się robią takie w buzi. I bierze antybiotyk - trochę mnie to martwi bo badanie niedługo i nie wiem czy wyniki przez to nie będą gorsze... i łykał selen+e ja też je łykam na tarczycę a on na plemniki bo to ma różne zastosowanie ale ostatnio to olał i nie łyka :eek:

nie wiem, może zainwestuję w wiesiołka i castangus ... Może to pomoże jak w tym cyklu nic się nie ruszy. I może staremu podam te witaminę b6 :D chyba że chłop nie może łykać ... Już nie wiem czego się chwytać. No chyba,że G ma problem ale jakoś tego nie dopuszczam :) no zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Ja mam w domku kartke bo mi podał nazwę preparatu i mam go łykać 2x2 przez miesiąc. Powiedział żeby nic innego nie brać bo to jest już sprawdzone bez żadnej zawartosci jodu. Nawet soli jodowanej mam unikać :-)

Witam i ja z zasypanej śniegiem krainy. Trza się wziąć w garść i poodpisywać.

Marka- brak mi słów. Strasznie mi przykro. Wirze ,że jeszcze wszystko przed Tobą i będziesz tuliła swojego dzidziusia ( jak my wszystkie)
Kasieczek- trzymam kciuki za badanie męża. Daj znać czy wsio ok.
Annie- super ,że tak duzą poprawa u szwagra. I Oby już tylko do przodu. Jednak nasze modlitwy przyniosły rezultat. My z mężem od zeszłego cyklu łykamy B6, magnez,wit C i folik/
Nanncy- dzięki kochana. U mnie 2dc. ( 9 cykl starań). A ty jak sie czujesz? Mi sie wydaje ,że jak ma wyjść to i w dzień wyjdzie, tym bardziej ,że u ciebie 30dc.
Ashlee- jak sie miewasz?
Avensis- tak czułam mordko kochana. Serdecznie gratuluje, i nudnej ciąży życzę.
Buterrko- co się stało ,że masz wnerwa?
Kolenderko- dzięki kochana :* Musi nam sie udać w końcu:tak: A już czujesz się na @? Może jeszcze nic straconego. Ty robisz kochana wykres?

Miłego dzionka kochane.

Ania moja gin kazała mi bardzo duza dawke witaminy b6 (3x3) łykac od mniej wiecej jak sie skonczy @ do owulki, magne b6 tez łykam dodatkowo przez cały cykl i wapno i wit d3.

a ja byłam zapisana na USG na 31 01 i zdałam se sprawe z tego ze skoro owu mialam troche póżniej to i wredota przyjdzie w razie czego pozniej i akurat na usg wiec zadzwoniłam i przełożyłam nastepny wolny termin był na 14.02:-) i jak wredota przyjdzie to akurat bede około owulacji wiec taki mini monitoring a jak wredota bedzie grzeczna i sie nie pojawi to bedzie super moment na pierwsze USG ale se wymysliłam nie?:-D

reklama
Do góry