reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

same złe wiadomości dzisiaj-biedna Marka :(
nula to czekamy na jakieś pozytywy
ja sobie popłakałam i troszkę mi lżej, jakie to wszystko jest niesprawiedliwe:angry:

no nic, ważne że już nowy cykl i czekam na nowe starania:tak:

reklama
Jejciu...jak przeczytałam o Marce to mi się tak smutno zrobiło.... :((((((( Nie wiem co powiedzieć.... ...... .....

See You, u mnie to w sumie nie wiadomo ile jestem po terminie @ bo biorę Duphaston do 25dc (dziś mam 29dc) i potem mam dostać @ więc wszystko jest pokićkane. Kiedy @ przychodzi po Duphastonie, tego nie wiadomo ;-)? W poprzednim cyklu 2 dni po odstawieniu zaczęły się mocne bóle na @, plamienie a 4ego po odstawieniu już miałam mega okres. Dziś mija 4 dzień po odstawieniu (29dc) a okresu brak, plamienia też nie. Myślę jednak, że organizm troszkę pamięta jak było przed lekiem i też miałam jeden okres mega bolący a drugi spokojniejszy więc pewnie i teraz tak będzie. A plamienia pewnie nie ma bo na to dostałam Dupka, może w końcu zadziałał i faza lutealna jest wyregulowana :happy:.

Ashlee, w sumie też już bym chciała tą @ bo nie mogę się doczekać następnego cyklu :-D <tupię nóżkami>.

Emalia, a Ty jak tam?

hej...

Ja pikole, nie wierze, że to sie stało, że to spotkało MArkę - trzymaj się kochana!
Avensis - kciukasy zaciśnięte za testowanko! dwie grube krechy musza być!
Nanncy - ja odstatnio po Dupku ( też do 25 bralam) a dostałam po przeszło 2 tygodniach od skończenia! teraz też po Dupku jestem i 27dc no i czekam na ta @ pierwszy raz z niecierpliwością!

Jutro mój idzie na badania! trochę się tym stresuje, i ja też!

Zrobiłam rano test. Krecha, co prawda jest blada, trochę ciemniejsza od wczorajszej, ale blada, ale jest... Zatestuję jeszcze jutro i pojutrze:tak:

reklama
marcia,annie--> też się cieszę, ale na razie bardzo spokojnie. Zobaczę co pokaże test jutro i pojutrze, czyli w dzień spodziewanej @ (przy 28 dniowym cyklu) i zobaczę jeszcze jaka kreska będzie w sobotę. Jeśli w sobotę będzie mocna, to wtedy powiem Mężowi i swoim Rodzicom:tak:

annie, dobrze, że szwagier ma się lepiej i że wychodzi z tego paskudztwa:tak:, zdrowia dla Niego życzę:-)

Do góry