reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

cześć dziewczyny :) SeeYou a ja jakieś takie przeczucie miałam, że Ty teraz będziesz następna z II kreseczkami :) moje wielkie gratulacje Kochana :) nie denerwuj się bo stres szkodzi, wszystko będzie dobrze :)

reklama
Seeyou- ogromne gratulacje!!!! zycze nudnej zdrowej ciąży :tak::-D
na wizyte mozesz isc w kazdej chwili ale gin jeszcze nic nie zobaczy..moze zrob bete powtorz po 2 dniach to tez dobry test rozwijajacej se ciazy :-)

emalia trzymam &&&&&& !!!!

annie a ja dzisiaj pojechałam do laboratorium przed pracą. Zrobiłam sobie TSH i prolaktynę, łącznie z tą z obciążeniem. Jutro wyniki po 16.00 a we wtorek mam wizytę u endo. Ciekawa jestem strasznie wyników. Ostatnie robiłam 28 listopada. No i zobaczymy jak prolaktyna po Castagnusie, ale nie łudzę się zbytnio, bo naczytałam się z necie że to ziołowe i że szału nie robi, a ja mialam PRL 36 przy normie do 26 :( a jak u Ciebie?

Anulka ja robiłam ostatnio początkiem grudnia tak dla samej siebie. i miałam tak:

-TSH - 0,464
- FT4 - 1,34
-Prolaktyna 7,9 hg/ml

czuję się dobrze ale i tak się martwię co będzie z wynikami. Zawsze mam w sobie jakiś niepokój zanim odczytam i skonsultuje się z lekarzem.

Wczoraj cały dzień pobolewał mnie brzuch jak na @. Cały dzień, prawie, spędziłam z ręką w majtaskach:eek:, czy przypadkiem nie dostałam @ albo czy plamień nie ma. Ale było czysto i bardzo mokro. Dziś też jest mokro, ale czysto i już nie ma pobolewania. Dziś 21dc.
Czy Ashlee już dała znać jaki wynik testu?:-)

reklama
Do góry