reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
emalia naprawdę mnie tak bolał, raz zeszłej nocy jak się obudziłam to nie wiedziałam jak się nazywam,tak bolało! a ja raczej nigdy nie mam aż tak bolących @ i zażyłam na śpiąco ibuprom. I wczoraj przed zaśnięciem wieczorem ibuprom sprint, bo ja naprawdę nawet myślałam, że testu nie będę robić, bo myślałam że rano już będzie @. Mam nadzieję, że nic się fasolce nie stanie od dwóch tabletek:(. Co do piersi to mnie zawsze bolą z boku przed @ i tak samo mnie teraz bolały. Raz tylko jeden jedyny raz zabolały mnie sutki,chyba przy wycieraniu się po prysznicu. A tak to nic więcej,żadnych objawów...
Ja też czekam na reakcję mojego, a on się obudzi dopiero około 15,16, zwariuje do tego czasu!

Dzięki dziewczyny,dowiedziałyście się pierwsze :zawstydzona/y: a zawsze sobie tak wyobrażałam ten moment, jak to powiedzieć mojemu;) a tu dupa, w przypływie emocji test wysłany mms-em!
Chyba, że test kłamie? Myślicie, że wieczorem też wyjdą dwie kreski jak kupię test?
http://www.mamazone.pl/kalendarz-ciazy/pierwszy-trymestr/tydzien-5.aspx
<--- aha i na biuście też nie mam żadnej siateczki żyłek!

Ostatnia edycja:
Dokładnie!;) Ja i tak go obudzę, bo wiem że nie wytrzymam :D
Dziewczyny nie wiem nic... już w tym tygodniu iść do gin. czy poczekać do następnego?
Teraz idę na śniadanie ;-)

SeeYou - moje gratulacje, nic się nie martw :-D będzie dobrze.

Ja się dokulałam, denerwuje mnie takie spanie na raty :eek: no nie mogę ostatnio się wyspać. Mój już ozdrowiał, mimo moich protestów poszedł dziś do pracy. Ale wczoraj było już mu lepiej, dziś rano dostał do pracy polopirynę s i dwie saszetki febrisanu, jak mu się coś będzie działo ma wracać :-D

reklama
Ja jak nienormalna latam i oglądam swój test i wmawiam sobie bladą niteczkę pod światło, a wiem że to chore, bo poprzednim cyklu była blada różowa i tak była doopa. Jutro będzie bardziej wiadomo. Póki co szyjka jakaś taka rozpulchniona ale zamknięta. Jedyne co jest inaczej niż zawsze to w tym cyklu nie miałam jeszcze mlecznego śluzu. Cały czas serowaty z domieszką wodnistego.

Seeyou- dzwoń do niego. Na bank sie nie pogniewa.
Buterko- zdrówka dla twojej drugiej połówki.
Góralko- wiem ,że jeszcze za wcześnie, ale co tam. Co am być to będzie :-D Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry