reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

No właśnie.... Cisza :-) a my tu już paznokcie z nerwów zjadamy.

Ja właśnie byłam się ukłuć do badania TSH, FT3, FT4 i prolaktynę. Wyniki mam w poniedziałek i odrazu jadę na kontrolę do endo.

reklama
cześć dziewczyny trzęsie mnie jak to pisze, ale u mnie pojawiły się dwie kreski!!!!
ja w to nie wierzę do teraz, co ja mam teraz zrobić! mialam tysiace mysli jak powiedziec mojemu,zaczekac az wróci z delegacji i zrobic to osobiscie czy co, az zrobilam zdjecie i wyslalam mmsem,i tak śpi bo był na nocke, ale ja w to nie wierze, trzesie mnie normalnie!!!! a on wróci doiero za 5 tygodni, nie ;(
dziewczyny ja już mam wyrzuty sumienia, zjadłam przecież na te bóle dwie tabletki ibupromu, w zyciu bym przy takich bólach nie pomyślała, że tam jest fasolka i zjadłam tabletke no i co teraz;(
dziewczyny wierzyć testowi ?? dzisiaj kupuje drugi i później zrobie, bo mi sie nic nie dzieje!! żadnych mdłości niczego...wczoraj troszke senna byłam... ale od kilku dni jak nigdy mam ochote cały czas na spacer na świeżym powietrzu a zawsze byłam leniem... dziewczyny!!!!!!!!!!! ja nie wytrzymam aż mój wróci zebysmy to razem powiedzieli rodzicom i teściom!!
A pisałam w piątek, że miałam sen o ciąży...
Dziewczyny ale mnie dalej brzuch boli jak na @! wiem że nie powinnam sie denerwować ale ja jestem taka zdenerwowana, że aż zęby mam zaciśnięte!! ja się tego naprawdę nie spodziewałam..i jak ja się będę uczyć z koleżanką, ja się nie skupię, ona będzie za godzinę już...
DZIEWCZYYYYNYY!!! nie ma nikogo teraz na forum?:C

Ostatnia edycja:
See You- hura!!!!!!!!!! Nareszcie jakieś kresczki. Gratulacje kochana. Fasolce nic nię będzie od ibupromu. Skąd mogłaś wiedzieć. Aż tak bardzo bolał cie brzuch? A piersi jak na okres, cokolwiek miałaś jak na okres? Czekamy na reakcje tatusia :)

SeeYou gratuluje kochana:-D
A ibupromem się nie martw, ja też nie wiedząc nic jeszcze raz wzięłam, ale od teraz to tylko sporadycznie paracelamol tylko. A co do mdłości to spokojnie przyjdą, mi się pojawiły w 7tyg i nie chcą odejść.

Ostatnia edycja:
reklama
SeeYou głęboki wdech kochana. Spokojnie wszystko będzie ok a od ibupromu nic się złego nie stanie. No i oczywiście
GRATULACJE :-)

Do góry