reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

ja też dziewczyny trzymam za Was kciuki :tak: i wierzę, że będzie dobrze i testy wyjdą pozytywne z II ładnymi kreseczkami :-) ja dzisiaj miałam totalny dzień lenia i nic nie zrobiłam właściwie także jutro się biorę ostro do pracy a rano będę czekać na wyniki waszych testów &&&

reklama
Trzymam kciuki za testujące dziewczyny i liczę na dobre wiadomości:tak:
Mnie nadal miesiączkowo pobolewa brzuch, ale jak na razie jest czysto, zero plamień, więc może to z innego powodu - taką mam nadzieję, przynajmniej. Poza tym dziś dopiero 20 dc, więc jak na mnie max za wcześnie na @. No nic,żeby nie marudzić osładzam sobie życie likierem mleczną krówką i czekoladowym.
Kurde, tak chciałabym, żeby nam się udało i żebyśmy cieszyły się zdrową, pięknie rozwijającą się ciążą, a później zdrowym, szczęśliwym i pięknym Maluszkiem. Tego Wam i sobie z całego serca życzę:-)

SeeYou - ja robiłam quixem płytkowym jako jeden z wielu i ładne kreseczki pokazał na dzien przed terminem @, jakoś dwa dni po terminie moja kreska testowa była już ciemniej od kontrolnej.

trzymam kciuki jutro za wszystkie testujące

Ostatnia edycja:
no marka wreszcie się pojawiłaś :) jak po wizycie?
Ja się teraz zastanawiam czy dobrze zrobiłam, że go kupiłam bo znów mnie napi* brzuch :angry:
Ja piszę pracę, mam już 4 strony jeszcze z 3 muszę zmęczyć!

no lekarz powiedzial hehe" cos tam sie kroi":) ale jeszcze nie bylo wyraznie widac i powiedziala ze jak wroce za 3 tygodnie to obiecuje ze mi juz pokaze wyraznie:) dzis bylam robic bete i mam 261,48... wiec wychodzi 4/5 tydzien:) w piatek ide zrobic jeszcze raz bete zobaczyc przyrost:)

dziewczynki trzymam mocno kciuki za was naprawde... moze drugie kreski nie wychodza jakos rewelacyjnie na tych testach ale pokazuje a nie wazne jak mocna wazne ze pokazuje:)

Witajcie dziewczynki :)

U mnei dziś 22 dc i już mi się smaki zaczynają!! zawsze tak mam przed planową @ ( czyli jakbym miała 28 dniowe cykle), niestety trwają o wiele dłuuużej, ale własnie tak z tydzień przed "niby" @ zaczynają sie smaki, puchnie brzuch, woda zostaje w organizmie! ehh , nie znosze tego :( po @ brzuch niby bardziej płaski, ale coraz więcej zostaje tego! ehh
No i dziś z tych smaków, pizza ze mną wygrała!!

Dziewczsynki, juz sie nie moge doczekac waszego testowania, conajmniej jakbym sama miała testowac z wami :)

Anulka_szn i Avensis - ja też będę niedługo szła na żywioł jak coś. W końcu, trzeba wszystkiego spróbować. Jeszcze jeden cykl zrobię z pomiarem tempki a 4-ty cykl to już "co będzie to będzie" :-)

Trzymam kciuki jutro za wszystkie testujące! I dziękuję za wszystkie &&& przy okazji :-). Co prawda na wiele nie liczę bo to nie dość, że 25 dc, to jakoś nie czuję, żeby coś się kluło, tempka spadła no i zaczynam mieć zły humor, czyli @ się zbliża jak nic!

Ps, ja również mam nie ten test co chciałam :p Tzn firma dobra i czułość też ale nie chciałam strumieniowego :nerd: NIe umiem się nim jeszcze obsługiwać :/ Wiem, że można też zanurzyć go normalnie w moczu ale oczywiście genialna zapomniałam kupić pojemniczek. No właśnie, tylko 1 test w życiu miałam razem z pojemniczkiem..nie wiem czemu ich nie dają do każdego? :crazy:.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry