reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

witam mogę się dołączyć?? ja z m oficjalnie się nie staram ale odstawiłam tabsy i zamierzamy dać działać naturze:) chciałam żeby róznica między moimi dziećmi była 4 lata ale teraz już nie mogę sie doczekać drugiego malucha więc postanowiliśmy przyśpieszyć troche:) obecnie jestem ok 40 dc 1dc to 1.12. robiłam test wyszedł negatywny mam PCO więc pewnie @ będe musiała mieć wywoływaną ale na razie się jeszcze wstrzymuje może sama przyjdzie....

Witam nową staraczkę:tak:

No dobra, jak już tak wszyscy podają przepis na sałatkę to i ja podam swój:-D
- puszka tuńczyka w kawałkach
- woreczek ryżu
- 3-4 jajka ugotowane na twardo
- puszka kukurydzy
- cebula
- sól, pieprz
- majonez;-)

reklama
Ja pierdziele dziewczyny. :( dzwoniła teściowa ze brat Lukasza jest w szpitalu w stanie krytycznym. Lekarka pierwszego kontaktu nie wykryła zapalenia płuc. Teraz leży na intensywnej terapi i powiedzieli tylko tyle ze mamy się za niego modlić :(

No masakra jakaś. A lekarka go tydzień na grypę leczyła. Dopiero poszedł teściu, zrobił awanturę i dała łaskawie skierowanie na prześwietlenie. I po tym co wyszło na sygnale jechali do szpitala. I jak tu zaufać jakiemukolwiek lekarzowi??

annie bardzo współczuje <przytul> tacy są Ci lekarze... ale ważne, że już jest pod dobrą opieką :) będę się modlić razem z Tobą, trzymaj się Kochana, na pewno będzie dobrze

annie bardzo wspolczuje... badzcie dobrej mysli ja w tamtym roku mialam podobna sytlacje przez tydzien leczylam mnie p.doktor na grype syropkami i paracetamolem a po tygoniu jak sie doczlapalam kompletnie bez sil i z goraczka 40 stopni to po osluchaniu wezwala karetke !!! okazalo sie ze zapalenie pluc! w szpiatalu mase lekow,kroplowek i nic naprawde po raz pierwszy w zyciu balam sie ze umre ......ciage pod tlenem przez 7 dni,po 4 dniach poczulam delikatna poprawe na tyle ze moglam pojsc do toalety....wczesniej nie bylo to mozliwe,nie mialam sily wstac i kazde nawet chwilowe odlaczenie od tlenu powodowalo ze sie dusilam....
wierze ze bedzie u brata Lukasza wszystko dobrze,podadza silne antybiotyki i go wylecza!
powodzenia

Witam i ja. U nas sniegu po kolana i dalej sypie.
Annie- modle się z Wami :-(
Basik- widzę ,że teścik robiłaś. Nie ma żadnego cieniea? Może za wcześnie troche?
Nula- rób dzisiaj testa kochana. Ja tez myślałam ,że coś nie tak w tym cyklu, ale w końcu wyszedł. Może razem mamy przesunięcie.

Witam nowe staraczki.
Miłego dnia wszystkim.

reklama
Witam i ja. U nas sniegu po kolana i dalej sypie.
Annie- modle się z Wami :-(
Basik- widzę ,że teścik robiłaś. Nie ma żadnego cieniea? Może za wcześnie troche?
Nula- rób dzisiaj testa kochana. Ja tez myślałam ,że coś nie tak w tym cyklu, ale w końcu wyszedł. Może razem mamy przesunięcie.

Witam nowe staraczki.
Miłego dnia wszystkim.

Emalia ..witaj! zrobilam dzis tescik poniewaz bola mnie piersi i ta tempka rosnie co w moich krotkich fazach lutealnych to nie jest norma.ale drogiej kreski brak wiec dalej czekam na wredote:tak:

Do góry