reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

aniu bardzo mi przykro ale teraz coraz częściej slyszy się o takich przypadkach zaniedbań lekarzy.. a oni chcą jeszcze podwyżki...
basik może za wcześnie test zrobiłaś ja przy 1 ciązy robiłam test w 28 dc i nie było śladu II kreseczki następny test zrobiłam ok 35dc i II drube krechy już były:) dopóki @ nie przylazła nie wszystko stracone...

reklama
emalia dzięki wielkie :) będę robić test o 16 także zobaczymy co pokaże, niestety to jest ostatni jaki mam także pozostanie mi tylko później czekać no i oczywiście pewnie do końca cyklu będą staranka

annie - ja jestem uczulona na naszych lekarzy , jak wiesz ... i kuzwa mac jak slysze o tych zaniedbaniach ciagle to zaluje ze tego partacza ktory mnie olal nie podalam do sadu.... kuzwa takie zaniebanie leczyc na grype ... rany boskie az mnie trzepie normalnie ... chlopak bedzie sie trzymal zobaczysz... Bog mu pomoze wierze w to... musimy prosic Boga o zdrowie dla niego... wspolczuje rodzinie i Tobie Kochana ... akurat wiem co znaczy byc na intesywnej terapi i patrzec jak wlasne dziecko walczy o zycie kazdym oddechem...

tak jak pisalam na grupie... chcialam wam pokazac tylko ten test wczorajszy moim zdaniem jest bardziej wyrazny niz ten z 9 stycznia ... DSC00221.jpg ....

Basik a jak dlugie sa twoje cykle?

Ostatnia edycja:
Bafinka ja w tym cyklu czekam na wredote ze wzgledu na przeswietlenie rentgenowskie wykonnane 22 dnia cyklu.
Marka moje cykle to sredio 28-34 dni z tym ze faza lutealna srednio trwa 10 dni:szok: a tu 11dfl a tempka w gorze.

Moja @ ostatnio byla 4.12. Zaczelam robic testy owulacyjne 20.12 (Cykle 30 dniowe) i przez nastepnych kolejnych 7 dni wszystkie negatywne. Myslalam ze owuluje bo mnie klulo. Czyli albo ovulacja byla wczesniej albo nie ovulowalam wcale. Tak czy innaczej dzis @ spoznia mi sie 10 dni

monika a robiłaś test ciążowy skoro @ tyle Ci się już spóźnia? nie martw się, że testy owu wyszły Ci negatywnie, mi wyszły 4 z rzędu negatywne zobaczymy co będzie dzisiaj, ale może być tak, ze testy Twoje mają za słabą czułość i dlatego nie wychodzą...

monia nie wiem jakie miałaś testy ale jak masz cykle 30-dniowe to powinnaś sobie doliczyć 13 dni do ostatniej @ czyli testy owu powinnaś zacząć robić od 16dc

Ostatnia edycja:
reklama
no i właśnie zrobiłam test i znowu to samo, niby są 2 kreski ale jedna jaśniejsza... także może owu już była a test nie wykazał albo nie wiem... pozostaje nam się starać i czekać do 26 stycznia czy @ przyjdzie2013-01-12 16.23.42.jpg ten wyszedł najbardziej wyraźny ze wszystkich 5

Ostatnia edycja:
Do góry