reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzien dobry porannie:-D

ania biedulko to dzisiaj na kaca atakuj, bedzie mial wyrzuty sumienia to wszystko z nim zrobisz.

a ja wczoraj swiece zaliczylam i gdzies wyczytalam ze cwiczenia miesni keagla(nie wiem czy dobrze napisalam)pomaga w wypychaniu plemnikow ku gorze takze tak se lezalam i cwiczylam.

temperatura mi zaczyna rosnac i jestem ciekawa kiedy owu zaznaczy owulacje. Przez dwa dni tempka wzrosla o 0,22 stopnia a ostatnio mi zaznaczyli jak roznica byla 0,25. Wiec czekam do jutra na wyzsza temperature. Milego dnia kobietki

reklama
ania no to kiepsko , moze jeszcze w dzien go zdazysz przyatakowac.
Co do swiecy to moj nie pyta co robie bo mysli ze mnie nogi bola bo mam zylaki pod lewym kolanem i tak z nogami na scianie to ja zawsze lezalam po zabiegach na zylaki i jak mnie nogi bolały takze mu nie tłumacze zeby nie pomyslal ze wogle mi na mozg padło

Witam dziewuszki w ten sobotni poranek:-)
Ja dzisiaj mam ambitne plany - robię sushi:-D, mąż nakupował składników w jakimś sklepie internetowym, a ja przeglądam neta i zastanawiam się jak tego nie spieprzyć:-D

cześć dziewczynki :) my z mężem rano wzięliśmy się za sprzątanie i dzięki temu już mamy oboje wolne :) ja dzisiaj mam zamiar zrobić sałatkę z tuńczyka :) a co do mojego cyklu i owulacji to ja sama nie wiem... wczoraj test wyszedł negatywny choć śluz był taki jak trzeba... dzisiaj znowu boli mnie podbrzusze ale śluz jest bardziej wodnisty niż klejący i nie wiem czy owu już była czy nie :-( jeszcze mam 1 test to zrobię dzisiaj

lorelain ona jeste bardzo prosta:
4-5 startych na grubych oczkach białek
puszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnym
1 duża cebula pokrojona wcześniej w kostkę i nasolona
majonez
10-15dag startego żółtego sera
druga puszka tuńczyka
kukurydza
majonez
starte żółtko jajka
To są warstwy tej sałatki, ale ja ją później mieszam

nie ma za co... wiesz co w oleju to ona wtedy będzie chyba trochę tłusta... tak mi się wydaje.

ja to chyba w tym cyklu nie dowiem się czy była owu czy nie... od następnego mierze tempke i będę bardziej obserwować śluz i szyjkę żeby coś wiedzieć no chyba, że nie będzie takiej potrzeby i jednak jakimś cudem się udało... ale to się dopiero dowiem ok 26 stycznia... dzisiaj 15dc a ja dalej nie wiem czy owu była czy nie eh:-(

reklama
lorelain , ja robie inaczej salatke z tunczyka

nie cala paczke makaronu swiderki
1 papryka czerwona
puszka tunczyka w sosie wlasnym
peczek szczypiorku
kukurydza
3 lyzki majonezu
sol pieprz do smaku
mozna wedlug siebie dodac co sie jeszcze ma i bedzie pasowalo

Do góry