reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzien dobry porannie:-D

ania biedulko to dzisiaj na kaca atakuj, bedzie mial wyrzuty sumienia to wszystko z nim zrobisz.

a ja wczoraj swiece zaliczylam i gdzies wyczytalam ze cwiczenia miesni keagla(nie wiem czy dobrze napisalam)pomaga w wypychaniu plemnikow ku gorze takze tak se lezalam i cwiczylam.

temperatura mi zaczyna rosnac i jestem ciekawa kiedy owu zaznaczy owulacje. Przez dwa dni tempka wzrosla o 0,22 stopnia a ostatnio mi zaznaczyli jak roznica byla 0,25. Wiec czekam do jutra na wyzsza temperature. Milego dnia kobietki

reklama
ania no to kiepsko , moze jeszcze w dzien go zdazysz przyatakowac.
Co do swiecy to moj nie pyta co robie bo mysli ze mnie nogi bola bo mam zylaki pod lewym kolanem i tak z nogami na scianie to ja zawsze lezalam po zabiegach na zylaki i jak mnie nogi bolały takze mu nie tłumacze zeby nie pomyslal ze wogle mi na mozg padło

Witam dziewuszki w ten sobotni poranek:-)
Ja dzisiaj mam ambitne plany - robię sushi:-D, mąż nakupował składników w jakimś sklepie internetowym, a ja przeglądam neta i zastanawiam się jak tego nie spieprzyć:-D

cześć dziewczynki :) my z mężem rano wzięliśmy się za sprzątanie i dzięki temu już mamy oboje wolne :) ja dzisiaj mam zamiar zrobić sałatkę z tuńczyka :) a co do mojego cyklu i owulacji to ja sama nie wiem... wczoraj test wyszedł negatywny choć śluz był taki jak trzeba... dzisiaj znowu boli mnie podbrzusze ale śluz jest bardziej wodnisty niż klejący i nie wiem czy owu już była czy nie :-( jeszcze mam 1 test to zrobię dzisiaj

lorelain ona jeste bardzo prosta:
4-5 startych na grubych oczkach białek
puszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnym
1 duża cebula pokrojona wcześniej w kostkę i nasolona
majonez
10-15dag startego żółtego sera
druga puszka tuńczyka
kukurydza
majonez
starte żółtko jajka
To są warstwy tej sałatki, ale ja ją później mieszam

nie ma za co... wiesz co w oleju to ona wtedy będzie chyba trochę tłusta... tak mi się wydaje.

ja to chyba w tym cyklu nie dowiem się czy była owu czy nie... od następnego mierze tempke i będę bardziej obserwować śluz i szyjkę żeby coś wiedzieć no chyba, że nie będzie takiej potrzeby i jednak jakimś cudem się udało... ale to się dopiero dowiem ok 26 stycznia... dzisiaj 15dc a ja dalej nie wiem czy owu była czy nie eh:-(

reklama
lorelain , ja robie inaczej salatke z tunczyka

nie cala paczke makaronu swiderki
1 papryka czerwona
puszka tunczyka w sosie wlasnym
peczek szczypiorku
kukurydza
3 lyzki majonezu
sol pieprz do smaku
mozna wedlug siebie dodac co sie jeszcze ma i bedzie pasowalo

Do góry