reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

patrze rano na tempkę i oczom nie wierzę- 36,3, spadek ogromny.... myślę "ocho, może @ się zbliża", wstałam z łóżka, ledwo doszłam do łazienki a ona już jest!!!!! jupi, udało się, wreszcie po 41 dniach nadeszła @, sama, naturalnie, bez Luteiny,

reklama
Koriander - wczoraj miałam 36,88 a dzisiaj 36,74 więc powoli spada

Emilia - tempke powinno się mierzyc zawsze o tej samej porze i najlepiej rano zanim się wstanie z łóżka bo później temp idzie w dol.

Śliczne macie pieski, ja mam yorka. Wkleje wam zdjęcie jak będę w domu.

Byłam dzisiaj na zajęciach z ubezpieczeń i myślałam że mnie coś rozwali:wściekła/y: nie dość że nie prowadzi zajęć tak jak trzeba to jeszcze ma ewidentnie jakiś problem

Nanncy--> witamy w ekipie:-)
karola--> cieszę się, że naturalnie @ przyszła, teraz już, na pewno, będzie tylko lepiej:-)
Dziewczyny, czuję, że mam owulację. Wczoraj test pozytywny, dziś jeszcze "pozytywniejszy", do tego czuję TEN ból owulacyjny i na szczęście eM w domu, więc postawimy kropkę nad i, bo od dwóch dni już "pracujemy" nad fasolką :tak:
Pochwalę się testem owulacyjnym, a co mi tam:baffled: WP_000009.jpg Słaba jakość, bo zdjęcie robione aparatem, ale krecha jest gruba i mocna:-)

nanncy witaj i powodzenia.

karola to mamy współczuć czy gratulowac:-p czy jedno i drugie? nie no zartuje dobrze ze sie cos prostuje z ty twoim cyklem

avensis sliczny tescik

Wiecie co psiaki są świetne, ale ja jestem zadeklarowaną kociarą!

avensis super krecha, nic tylko działać!

karola jak nikt inny na tym forum potrafisz się cieszyć z @ hahahaha każda tu się modli żeby jej nie było a tu proszę, ale rozumiem twoją sytuację, teraz czekaj na owu i do dzieła

marcia ja też mam wątpliwości co do drugiego dzieciątka, szczególnie jak wyobrażam sobie dwa tłuczące się maluchy, ale jak zobaczyłam jam mój młody tuli i daje buziaki 3 miesięcznej córci znajomej to już widziałam oczyma wyobraźni moje dwa szkraby <serce>

Fionka ja to o tyle bede miala lepiej ze moja Patrycja w kwietniu skonczy 12 lat i chce miec rodzenstwo tak bardzo ze az piszczy na widok malych dzieci wiec podejrzewam ze bedzie pomagac zamiast przeszkadzac i jest juz na tyle samodzielna ze zrobi se jesc ,pojdzie po zakupy czy pojedzie sama do szkoly

avensis śliczne, grube krechy, działajcie, może mnie też uda się znów takie zobaczyć w tym cyklu i oby plamienie znów wszystkiego nie popsuło...

marcia gratulować ofkors :D bo to znaczy, że wszystko, fakt faktem, że powoli ale zaczyna się normować.

fionka bo ja o r y g i n a l n a jestem, hehe, no a tak na serio to jest to moja pierwsza normalna @ (nie plamienie), która przyszła naturalnie a nie wywołana Luteiną, co prawda ciut długo na nią czekałam ale grunt, że jest bo już się zamartwiałam, że Gin wróci za tydzień z urlopu, pójdę po Luteinę, tydzień brania luteiny, tydzień czekania na @, niecały tydzień trwania @ czyli kolejne staranka miałabym dopiero za jakiś miesiąc...

fionka jestem z Tobą!!!! ja też jestem zdeklarowaną kociarą!!!!!!

Ostatnia edycja:
a ja dziewczynki za godzinkę robię test owu... ciekawe co wyjdzie, dzisiaj 11dc.

karola dobrze, że się wszystko powoli normuje :) a ze mnie ani psiara ani kociara :-D tzn.nie mam ani psa ani kota

reklama
Dziękuję kobietki za przemiłe powitanie !!! :-)

a ja dziewczynki za godzinkę robię test owu... ciekawe co wyjdzie, dzisiaj 11dc.
- widzę, że w dobry temat trafiłam. Z tego co wyczytałam owulka powinna być ok 14 dni przed @, czyli jeśli mam 28-30 dniowe cykle to ok. 15-16dc ale podejrzewam, że jest wcześniej. Czy to się zdarza, żeby była w 10 lub 11dc? Bo właśnie wtedy mam śluz najlepszej jakości i wydaje mi się, że my z mężusiem po prostu się za późno zabieramy do działania w trakcie cyklu? Moja @ trwa ok 7-8 dni więc może jednak olać @ i zacząć starania już pod jej koniec?

Ostatnia edycja:
Do góry