reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

:-D ja staram się być spokojna, ale szukam dziury w całym im bliżej testowania :-D - hmm, mam nadzieję że taka temperatura będzie dalej, ale już więcej nie będę sprawdzać bo nie mierzyłam od początku więc teraz to mi nic nie daje :dry: a tylko się niepotrzebnie nakręcam.

a z tym UP mam już dość, niech w końcu to się skończy ( oczywiście pozytywnie dla mojej strony ) :-D dziś na obiad robię papirusa :-D ciekawe jak wyjdzie.

reklama
My nie mamy żadnego zwierzaka (jeśli nie liczyć bernardyna mojej teściowej ale osobiście za nim nie przepadam a wręcz martwię się co będzie jak pojawi się dziecko).

Co do koleżanek to wiele z nich ma już swoje dzieci, których temat często się pojawia w rozmowach ale póki co na razie mi on nie przeszkadza. Nikt z moich znajomych właściwie nie wie, ze się staramy o dzidzie dzięki temu uniknęłam póki co głupich pytań w stylu: jak wam idzie? jeszcze nie jesteś w ciąży?

Ja mam dzisiaj mocne postanowienie poprawy i ostro pisze pracę mgr bo czasu mi już niewiele zostało a ja dopiero na początku jestem także tylko od czasu do czasu zaglądam i sprawdzam co ciekawego napisałyście

dziewczyny sliczne psiaki macie , ja to straszna psiara jestem i u mnie pies to czlonek rodziny bez dwoch zdan. Jaka moja Patrycja była zbulwersowana jak na technice robili z plasteliny swoja rodzine i pan zabronił robic psów, no wrociła taka oburzona bo nasza diana to robi z nami wszystko i nie wyobrażam sobie zycia bez psa.
A tu zdjecie 2012-04-22 20.02.38(1).jpg

:-D u mnie teraz u koleżanek i kolegów z LO jest posyp dzieci, każdy wstawia czy to na FB i NK zdjęcia z USG itp,itd - ale mnie to nie rusza. Fakt, czasami im troszkę zazdroszczę - ale nie dam się zwariować. Po poronieniu to miałam schizę,że nawet nie chciałam oglądać mojej siostrzenicy! ale się ogarnęłam.

marcia extra pies :) też lubię psiaki!

Ostatnia edycja:
53094_396080760461471_91943200_o.jpg167335_127119390690944_2684751_n.jpg184896_131779786891571_4300148_n.jpg
macie nasze znajdki :) kocham psiaki czasami bardziej niz ludzi

Mnie to jakoś dziwnie się patrzy na zdjęcia nagich dzieci na FB w kąpieli albo na zdjęcia USG. Dla mnie to są momenty którymi nie chcę się dzielić z nikim. A mało zboczeńców tylko czycha na takie fotki??

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja włąsnie ide zapisac Nelly do szkoły:))):-) Jutro lekarz denerwuje sie ale moze mi cos mądrego powei:-pZdjęcie0437.jpgGared.jpgZdjęcie0276.jpg ja mam Kocurka i Prosiaka:))) Nasze Angielskie zwierzątka Lubie jak mi sie cos po domku kreci:))):-p

reklama
świetne psiaki i zwierzaki dziewczyny :-)

Kolenderko- witaj kochana. Może ci sie owulka przesunęła jak u mnie? A tempke mierzysz? Psiaki masz superowe.
Dziewczyny, nie moja sprawa, ale nie mierzcie temki po wstaniu bo to nie ma sensu. Ja dzisiaj rano o zwykłej porze miałam 36,2 a po położeniu się dalej i przespaniu tych 3 godzin miałam 36,6( oczywiście nie biore tego po uwage). W ostatnim cyklu spradziłam i jak rano miałam 36,6 to wieczorem miałam nawet 37,4 a nawet 37,6. Tylko się człowiek niepotrzebnie nakręca.:-(
być może, w pracy było sporo stresu, zobaczymy jak będzie w nadchodzących dniach :tak: Tempki nie mierze, jakoś nie mam do tego cierpliwości, może zacznę jak przez kilka cykli (odpukać!) nie będzie wychodziło :happy2: to teraz trzymam kciuki do 17go!

jest Michalina vel Miśka która jest hau-hauem czyli chow-chowem pomieszanym z czymś wyrzucona przez kogoś na zbity pysk
jest Filuś vel Filet po tym ja wpierdzielił wszystkie filety z mintaja na obiad to pomieszanie ratlera z jajnikiem rozdarty jak ratler i niszczycielski jak jajnik zeżarł nam już pół mieszkania
jest Pimpuś lat 13 przygarneliśmy go w ubiegłe święta spod byłej Firmy Łukasza - nie dostał premii na święta to powiedział że im psa zabierze :D
hehehehe świetne biogramy :-) nasz starszy też z ulicy, kochani właściciele pozbyli się nadbagażu jadąc na wakacje :dry:

laugh.gif
hahaha, dobrze,że swojej pizdy ( za przeproszeniem ) nie pokazała jak rodziła
confused.gif
nie rozumiem takich ludzi

niestety wiele osób ma jakieś błędne pojęcie o możliwościach internetu .. mnie też powala jak ludzie wklejają na forach lub portalach społecznościowych całe albumy z rodziną, w intymnych sytuacjach, itp. Nie dość że nudne to i nawet dla najbliższej rodziny trudne do obejrzenia, to jeszcze ściągają sobie takie zdjęcia zboczeńcy albo małolaty i z odpowiednimi podpisami puszczają dalej, np na kwejkach i innych takich :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry