reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

U mnie dziś 11 dc i test owu pozytywny,krecha testowa gruba i mocna, więc bardzo, bardzo się cieszę:-):-):-) W zeszłym m-cu też w 11 dc test owu wyszedł pozytywny, ale mojego eMa nie było przez 2 dni w domu (praca), ale dziś jest i wczoraj był i jutro będzie, więc starania w pełni i oby były owocne :tak:

reklama
Lori tyś wyrocznią naszą o pani zapłodniona
podziel się swymi sekretami Ty uszczęśliwiona
jakie pozycje? króliki czy świeczki
bo tutaj same dzielne staraczki
dziewczyny się dwoją i troją w celu zapłodnienia
a Ty dokonaj nam swego olśnienia
czy na górze na dole czy lepiej na boku
czy nogi później trzymać w rozkroku?
czy krzyczeć w trakcie o Jezu Maryja?
ona krzyczy córkę a on krzyczy syna!?

Nie pamiętam której co miałam odpisać :-D - a więc tak / fakt miałam być dziś na diecie haha :-D masz ci los ...

Czuję się dobrze :) nic się nie dzieje.

Marka co u Ciebie?

annie Ty to masz łeb :-D za dużo seksu! :-D

Lori mam nadzieje że się nie gniewasz
:-)
butterko kochana seksu u mnie od rana
co rano wstaję skonana
jajeczko się do startu szykuje
więc lepiej niech go jakis żołnierzyk atakuje
i może sie cos z tego kykluje
:-D

Ostatnia edycja:
buterko a tak to dobrze tylko dzisiejsza historia mnie dobila z lekksza:baffled: juz niedlugo i testujemy Kochana:) bol podbrzusza przeszedl... tylko jakos mnie dzwigalo ale to chyba z tych przezyc dzisiaj... a ty jak tam:)

reklama
Do góry