reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
hej, u mnie dziś 41 dc, od kilku dni pobolewa mnie brzuch jak na @ ale nadal jej nie ma. Tempka cały czas 36,9 i wzwyż, czy to możliwe by pomimo 2 negatywnych testów ciążowych coś tam się wykluwało?
ech, pewnie znów robię sobie złudne nadzieje ale ta tempka mnie intryguje, owszem @ się spóźniała w każdym cyklu ale tempka praktycznie nigdy nie przekraczała 36.7...
najgorzej to być w takim zawieszeniu eeeeeeh ... wierze że musi to być wkurzające. Najlepiej to zrób bete w laboratorium, sprawa będzie całkowicie jasna.
emalia - super krechy, nic tylko teraz "na króliczka" .... ja Ci dobrze prawie i pamiętaj pół godzinki świecy nie zaszkodzi
za wszystkie cały czas trzymam kciuki :-)
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Lore dziś nie pojechałam a teraz najprędzej będę mogła jechać w piątek bo mam nawał obowiązków do tego czasu a niestety fakt, że mieszkam "za zadupiu" nie ułatwia mi życia bo wszędzie daleko
tak więc jak mam jechać w piątek to nie wiem czy jest sens bo w poniedziałek będzie już mój Gin, pójdę, powiem co i jak, zrobi mi usg i może dowiem się na czym stoję.
nula jak widać po suwaczku lori chyba coś daje
tak więc jak mam jechać w piątek to nie wiem czy jest sens bo w poniedziałek będzie już mój Gin, pójdę, powiem co i jak, zrobi mi usg i może dowiem się na czym stoję.
nula jak widać po suwaczku lori chyba coś daje
Ostatnia edycja:
góralka1990
zaraz mnie szlak trafi ktoś sobie urządza dyskotekę w mieszkaniu ja w tym momencie nie potrzebuje radia
marka1307
mama aniołka Michałka
hehe gorala w ryja w ryja hihihi
nula , niby pomaga ale jezeli ktos ma tylo zgiecie macicy powinien lezec na brzuchu ale ty takiowej nie masz wiec troszke gimnastyki i nogi w gore
Buterko a jak u Ciebie samopoczucie ?? mi troche dzisiaj czasu zajela praca...
nula , niby pomaga ale jezeli ktos ma tylo zgiecie macicy powinien lezec na brzuchu ale ty takiowej nie masz wiec troszke gimnastyki i nogi w gore
Buterko a jak u Ciebie samopoczucie ?? mi troche dzisiaj czasu zajela praca...
koriander
Piekne testy dziewczyny!
kochane kiedy wy sikcacie na tesciora-rano czy po poludniu U mnie dzis 11 dc zaczelam testowanie ale jest 1 krecha..
co do @: ma przyjsc 26 wiec dolacze do grona okolo tej daty
Spokojnej nocy owocnych szalenstw Jutro w pracy was doczytam
kochane kiedy wy sikcacie na tesciora-rano czy po poludniu U mnie dzis 11 dc zaczelam testowanie ale jest 1 krecha..
co do @: ma przyjsc 26 wiec dolacze do grona okolo tej daty
Spokojnej nocy owocnych szalenstw Jutro w pracy was doczytam
-Lorelain-
marka - o leżeniu na brzuchu to pierwsze słysze :-) ... świeca ma raczej za zadanie uniemożliwienie ucieczki sprytnym plemnikom hehe no i właśnie żeby szybciej dotarły do celu przodozgięcie i tyłozgięcie ma znaczenie w kontekście pozycji podczas seksiku, ja miałam metode że raz od przodu a raz od tyłu
koriander - najlepiej robić test owu ok 17:00 i pamiętać żeby 2 godziny przed nie pić
Karola - kurcze szkoda że masz tak kiepsko z betą
koriander - najlepiej robić test owu ok 17:00 i pamiętać żeby 2 godziny przed nie pić
Karola - kurcze szkoda że masz tak kiepsko z betą
reklama
-Lorelain-
no nie wiem ja tam bym robiła