reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

my działaliśmy wczoraj, dzisiaj raczej pauza i zobaczymy jak jutro wyjdzie test owu, ale bez wzgledu jak wyjdzie to pewnie jutro kolejne starania

reklama
hej, u mnie dziś 41 dc, od kilku dni pobolewa mnie brzuch jak na @ ale nadal jej nie ma. Tempka cały czas 36,9 i wzwyż, czy to możliwe by pomimo 2 negatywnych testów ciążowych coś tam się wykluwało?

ech, pewnie znów robię sobie złudne nadzieje ale ta tempka mnie intryguje, owszem @ się spóźniała w każdym cyklu ale tempka praktycznie nigdy nie przekraczała 36.7... :confused:

najgorzej to być w takim zawieszeniu eeeeeeh ... wierze że musi to być wkurzające. Najlepiej to zrób bete w laboratorium, sprawa będzie całkowicie jasna.

emalia - super krechy, nic tylko teraz "na króliczka" .... ja Ci dobrze prawie :-D:-D:-D:-D:-D i pamiętaj pół godzinki świecy nie zaszkodzi :tak::tak::tak::tak:

za wszystkie cały czas trzymam kciuki :-)

Lore dziś nie pojechałam a teraz najprędzej będę mogła jechać w piątek bo mam nawał obowiązków do tego czasu a niestety fakt, że mieszkam "za zadupiu" nie ułatwia mi życia bo wszędzie daleko:baffled:

tak więc jak mam jechać w piątek to nie wiem czy jest sens bo w poniedziałek będzie już mój Gin, pójdę, powiem co i jak, zrobi mi usg i może dowiem się na czym stoję.

nula jak widać po suwaczku lori chyba coś daje :)

Ostatnia edycja:
hehe gorala w ryja w ryja hihihi:-D
nula , niby pomaga ale jezeli ktos ma tylo zgiecie macicy powinien lezec na brzuchu ale ty takiowej nie masz wiec troszke gimnastyki i nogi w gore:)
Buterko a jak u Ciebie samopoczucie ?? mi troche dzisiaj czasu zajela praca...

Piekne testy dziewczyny!
kochane kiedy wy sikcacie na tesciora-rano czy po poludniu:confused: U mnie dzis 11 dc zaczelam testowanie ale jest 1 krecha..:sorry2:

co do @: ma przyjsc 26 wiec dolacze do grona okolo tej daty :tak:

Spokojnej nocy :-D:-D owocnych szalenstw :-p Jutro w pracy was doczytam :tak:

marka - o leżeniu na brzuchu to pierwsze słysze :-) ... świeca ma raczej za zadanie uniemożliwienie ucieczki sprytnym plemnikom hehe no i właśnie żeby szybciej dotarły do celu :-D przodozgięcie i tyłozgięcie ma znaczenie w kontekście pozycji podczas seksiku, ja miałam metode że raz od przodu a raz od tyłu :-D

koriander
- najlepiej robić test owu ok 17:00 i pamiętać żeby 2 godziny przed nie pić

Karola
- kurcze szkoda że masz tak kiepsko z betą

Cholera ja mam tylozgiecie to co robic ta swiece czy nie? Bo stary patrzy na mnie jak na wariatke :-D

Dla mnie testy najladniejsze wychodzily ok 12 teraz robilam po 17 i jakos nie bardzo

reklama
Do góry