reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

DSC_0143.jpg To ja się swoim pochwale :) Nie jest najlepszej jakości ale jest :) No i wychodzi na to ,że owulka w tym cykle ze 2-3 dni sie przesunęła ...

reklama
poszlam do siostry do sklepu po tym i , kurde tak mi sie nie dobrze zrobilo tylko teraz nie wiem dlaczego czy z wrazen , czy dlatego ze przed wyjsciem jadlam makrele w sosie pomidorowym i mnie zmulilo... chyba ze jakis objaw , teraz to trudno powiedziec ...choc jeszcze troche mi sie teraz podnioslo wlasnie w trakcie pisania...

emalia no to już niedługo fiku-myku :-)

butterfly a ty nie na diecie z dziewczynami miałaś być?? :-D

marka to z nieprzyjemnych wrażeń które miałaś dzisiaj i bardzo mi przykro że coś takiego Cię spotkało :(

annie- no ja to chyba dzisiaj zakończę baraszkowanie. Wierze ci ,że się ucieszyłaś, bo u mnie pozytywny powinien być już 3 dni temu i myślałam ,żę już wcale nie bedzie w tym cyklu. A tu dzisiaj niespodzianka :) Też miałam mega radość :) To może dołączysz do nas i będziesz testowała z nami 17-ego???
marka- życze ci żeby to był objaw :)

hej, u mnie dziś 41 dc, od kilku dni pobolewa mnie brzuch jak na @ ale nadal jej nie ma. Tempka cały czas 36,9 i wzwyż, czy to możliwe by pomimo 2 negatywnych testów ciążowych coś tam się wykluwało?

ech, pewnie znów robię sobie złudne nadzieje ale ta tempka mnie intryguje, owszem @ się spóźniała w każdym cyklu ale tempka praktycznie nigdy nie przekraczała 36.7... :confused:

reklama
ja tez robiłam test owu i dzisiaj jest kreska ale bledsza ale juz drugi raz po korzystaniu z kibelka był sluzik wiec dzialamy z mezusiem jutro ma odsapke a w srode znowu bobosexy

Do góry