reklama
marka1307
mama aniołka Michałka
poszlam do siostry do sklepu po tym i , kurde tak mi sie nie dobrze zrobilo tylko teraz nie wiem dlaczego czy z wrazen , czy dlatego ze przed wyjsciem jadlam makrele w sosie pomidorowym i mnie zmulilo... chyba ze jakis objaw , teraz to trudno powiedziec ...choc jeszcze troche mi sie teraz podnioslo wlasnie w trakcie pisania...
góralka1990
Fanka BB :)
butterfly - nie rób nam tutaj smaków
marka - nie denerwuj się, miałaś dużo przeżyć na dzisiaj. Odpocznij sobie.
annie i emalia - ładne testy, owu się zbliża.
marka - nie denerwuj się, miałaś dużo przeżyć na dzisiaj. Odpocznij sobie.
annie i emalia - ładne testy, owu się zbliża.
emalia82
Fanka BB :)
annie- no ja to chyba dzisiaj zakończę baraszkowanie. Wierze ci ,że się ucieszyłaś, bo u mnie pozytywny powinien być już 3 dni temu i myślałam ,żę już wcale nie bedzie w tym cyklu. A tu dzisiaj niespodzianka Też miałam mega radość To może dołączysz do nas i będziesz testowała z nami 17-ego???
marka- życze ci żeby to był objaw
marka- życze ci żeby to był objaw
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Emalia , Annie - działać tam działać i nie przestawać
MIłego wieczorka!!
MIłego wieczorka!!
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
hej, u mnie dziś 41 dc, od kilku dni pobolewa mnie brzuch jak na @ ale nadal jej nie ma. Tempka cały czas 36,9 i wzwyż, czy to możliwe by pomimo 2 negatywnych testów ciążowych coś tam się wykluwało?
ech, pewnie znów robię sobie złudne nadzieje ale ta tempka mnie intryguje, owszem @ się spóźniała w każdym cyklu ale tempka praktycznie nigdy nie przekraczała 36.7...
ech, pewnie znów robię sobie złudne nadzieje ale ta tempka mnie intryguje, owszem @ się spóźniała w każdym cyklu ale tempka praktycznie nigdy nie przekraczała 36.7...
reklama