reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
hej, któraś z Was pisała, że ma tyłozgięcie macicy, ja też takie mam.
raz próbowałam leżeć na brzuchu ale miałam wrażenie, że wszystko się wylewa
dlatego, teraz bo boboseksach leżę na plecach i podciągam kolana pod brodę i tak sobie leżę dopóki mi się nie znudzi a potem już normalnie na wznak.
gdzieś czytałam, że przy tyłozgięciu powinno się seksować od tyłu ale akurat w moje (teoretyczne) dni płodne tak nie działaliśmy więc nie mogę wypowiadać się na ten temat, hmmm... a może to właśnie dlatego nie zaszłam bo nie było od tyłu? hehe
annie genialna jesteś, nieźle mnie rozbawiłaś, a uwierz mi humor mam nie najlepszy bo wczoraj pochlałam się z moim ślubnym i mamy "ciche dni"...
raz próbowałam leżeć na brzuchu ale miałam wrażenie, że wszystko się wylewa
dlatego, teraz bo boboseksach leżę na plecach i podciągam kolana pod brodę i tak sobie leżę dopóki mi się nie znudzi a potem już normalnie na wznak.
gdzieś czytałam, że przy tyłozgięciu powinno się seksować od tyłu ale akurat w moje (teoretyczne) dni płodne tak nie działaliśmy więc nie mogę wypowiadać się na ten temat, hmmm... a może to właśnie dlatego nie zaszłam bo nie było od tyłu? hehe
annie genialna jesteś, nieźle mnie rozbawiłaś, a uwierz mi humor mam nie najlepszy bo wczoraj pochlałam się z moim ślubnym i mamy "ciche dni"...
góralka1990
Fanka BB :)
Lori tyś wyrocznią naszą o pani zapłodniona
podziel się swymi sekretami Ty uszczęśliwiona
jakie pozycje? króliki czy świeczki
bo tutaj same dzielne staraczki
dziewczyny się dwoją i troją w celu zapłodnienia
a Ty dokonaj nam swego olśnienia
czy na górze na dole czy lepiej na boku
czy nogi później trzymać w rozkroku?
czy krzyczeć w trakcie o Jezu Maryja?
ona krzyczy córkę a on krzyczy syna!?
Padłam
Dziś miałam termin @, na razie nie ma. Czyli mamy opóźnienie
góralka1990
annie - ja testowałam wczoraj, Lori mnie prosiła. Niestety negatywny tak czułam, więc nie rozczarowałam się bardzo.
emalia82
Annie- rozwaliłas mnie na łopatki. Szacun.
Karola- Ja wczoraj podłożyłam sobie kilka poduszek pod tyłek i też nogi pod brode, i kilka razy świeca. A przy okazji czytałam ksiązkę żeby mi sie nie nudziło "Wyznania upiornej mamuśki". Polecam.
Obejrzałam film ze starym " Jak urodzić i nie zwariować" czy jakoś tak. Super. Był śmiech i były łzy.
Góralka- ale póki nie ma @.... mi ostatnim razem wyszedł dopiero dwa dni po
Karola- Ja wczoraj podłożyłam sobie kilka poduszek pod tyłek i też nogi pod brode, i kilka razy świeca. A przy okazji czytałam ksiązkę żeby mi sie nie nudziło "Wyznania upiornej mamuśki". Polecam.
Obejrzałam film ze starym " Jak urodzić i nie zwariować" czy jakoś tak. Super. Był śmiech i były łzy.
Góralka- ale póki nie ma @.... mi ostatnim razem wyszedł dopiero dwa dni po
reklama
madziorek130
Początkująca w BB
Hej dziewczyny musziłam nadrobić jakies 15 stron ale macie tu pałera heheh:-) ja robiła tesciora i niestety nic (( al za to umówiłam sie na wizytę na 16 do szpitala na Usg wiec moze cos mi wreszcie doradzą;-) Ania wierszyki boskie ale sie usmiałam dobranoc dziewczynki miłych Przytulasów