reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
hej, któraś z Was pisała, że ma tyłozgięcie macicy, ja też takie mam.
raz próbowałam leżeć na brzuchu ale miałam wrażenie, że wszystko się wylewa :confused:
dlatego, teraz bo boboseksach leżę na plecach i podciągam kolana pod brodę i tak sobie leżę dopóki mi się nie znudzi a potem już normalnie na wznak.
gdzieś czytałam, że przy tyłozgięciu powinno się seksować od tyłu ale akurat w moje (teoretyczne) dni płodne tak nie działaliśmy więc nie mogę wypowiadać się na ten temat, hmmm... a może to właśnie dlatego nie zaszłam bo nie było od tyłu? hehe

annie genialna jesteś, nieźle mnie rozbawiłaś, a uwierz mi humor mam nie najlepszy bo wczoraj pochlałam się z moim ślubnym i mamy "ciche dni"...

Lori tyś wyrocznią naszą o pani zapłodniona
podziel się swymi sekretami Ty uszczęśliwiona
jakie pozycje? króliki czy świeczki
bo tutaj same dzielne staraczki
dziewczyny się dwoją i troją w celu zapłodnienia
a Ty dokonaj nam swego olśnienia
czy na górze na dole czy lepiej na boku
czy nogi później trzymać w rozkroku?
czy krzyczeć w trakcie o Jezu Maryja?
ona krzyczy córkę a on krzyczy syna!?

Padłam:rofl2:

Dziś miałam termin @, na razie nie ma. Czyli mamy opóźnienie:tak:

Ciesze się dziewczyny że Was rozbawiłam :)

karola uszy do góry, każde ciche dni kiedyś się kończą

góralka a kiedy testujesz?? trzymam mocno kciuki:-)

Karola ja mam tylozgiecie i nigdy nie kombinowalam z pozycjami po teraz dopiero leze z nogami do gory i poducha pod tylkiem a co do pozycji od tylu to my bardzo lubimy z mezulkiem wiec nie ma problemu:-)

Annie- rozwaliłas mnie na łopatki. Szacun.:-D
Karola- Ja wczoraj podłożyłam sobie kilka poduszek pod tyłek i też nogi pod brode, i kilka razy świeca. A przy okazji czytałam ksiązkę żeby mi sie nie nudziło "Wyznania upiornej mamuśki". Polecam.
Obejrzałam film ze starym " Jak urodzić i nie zwariować" czy jakoś tak. Super. Był śmiech i były łzy.
Góralka- ale póki nie ma @.... mi ostatnim razem wyszedł dopiero dwa dni po

góralka ja jak testowlam w dniu @ to wyszedl negatyw, a po 2 dniach juz byly dwa pozytywy, wiec trzeba czekac i testowac

reklama
Hej dziewczyny musziłam nadrobić jakies 15 stron ale macie tu pałera heheh:-) ja robiła tesciora i niestety nic :((( al za to umówiłam sie na wizytę na 16 do szpitala na Usg wiec moze cos mi wreszcie doradzą;-) Ania wierszyki boskie ale sie usmiałam dobranoc dziewczynki miłych Przytulasów:-p

Do góry