reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

dziewczyny... jestem dalej w szoku ...wrocilam teraz ze spaceru.. wychodzac patrze a na chodniku karetka i policja , policjant reanimowal starszego mezczyzne... okazalo sie ze byl to bardzo dobry czlowiek,... robil wyklady w naszym wiezieniu dla alkoholikow:( reanimowali go na tym lodzie ponad 40 minut... on robil sie coraz bardziej siny... mam wielki zal do tych ratownikow medycznych bo najpierw przyjechaly dwie pielegniarki a dopiero po 10 minutach jakis lekarz , po tym jak przyjechala druga karetka czyli praktycznie 20 min odkad lezal na tym lodzie policjanta zmienil , lekarz.(a tamte pielegniarki to chyba dla towarzystwa byly
no.gif
) po chwili lekarza zmienila pielegniarka i tak jej do smiechu bylo ze zamiat go reanimowac to sie zatrzymywala ze smiechu
realmad2.gif
nikt go nie nakryl nawet folia , dopiero po pol godziny lezenia jeden wpadl na to po 40 minutach pozbierali sie i nakryli czarnym workiem
unhappy.gif
reanimowali go tylko recznie tyle czasu jak zobaczylam ten czarny worek az mi sie goraco i slabo zrobilo... jezeli mozecie pomodlcie sie za pana Mariana... (*)(*)(*) spoczywaj w pokoju(*)(*)(*)

pewnie na stronie z miasta pojawi sie wiadomosc na ten temat ... teraz jeszcze nie ma bo zmarl dokladnie o 16.00 ale jak bzdur tam napisza to nie powstrzymam sie przed skomentowaniem tego
unhappy.gif

reklama
ja wiesiołek zaczełam brac od poczatku cyklu zanim do niej zaszłam ale ona kazała brac od pojawienia sie sluzu jakiegokolwiek do dwoch dni po peaku sluzowym czyli momencie kiedy bedziesz miala najbardziej plodny sluz

marka to przykre. ja sie stykam na codzien ze smiercia przez charakter pracy mojego meza i powiem ci ze czasami sa takie przypadki ze serce sciska i sie samemu chce płakac mimo ze nie znałam tych ludzi

marcia - a to ciekawe co mówisz, wszędzie gdzie czytam to pisze tak jak mówiłam od 1 dnia do owu. Najpierw może tak spróbuję, zobaczę co się będzie działo. Czy coś się polepszy. :tak:

tez sie zdziwiłam ale lekarz to lekarz i powiem ci ze ufam jej bo widze ze sie zna na tym co robi jest bardzo skrupulatna i przede wszystkim robi wszystko zeby pomóc parom w poczeciu dziecka i mimo ze nie staramy sie jakos strasznie długo bo tak mozna powiedziec ze od sierpnia to nawet słowem sie nie odezwała ze to za wczesnie i do roku to oni nic nie robia- jak powiedział mi moj były pan doktor w znanej prywatnej klinice Białostockiej gdzie strasznie mnie zawiedli

Marka, ale miałaś przezycie! masakara..
Jak dla mnie ludzie o tak odpowiedzialnych zawodach, powinni co jakiś czas zmieniać miejsce pracy, specjalność, co pozwoliło by na uniknięcie wypalenia zawodowego, rutyne i znieczulice! jednak to nie jest możliwe..

Wiem wiem ale Ciesze się jak małe dziecko :-) kupiłam na allero 30 sztuk + test ciążowy i tak jak już obiecałam sikam jak szalona :-)

reklama
Annie. Super =) ! Do dzieła =) owi powinna być niedługo. =)
marka - przykro mi,ze bylas świadkiem tak przykrej sceny!

My zrobiliśmy pizzę,juz siedzi w piekarniku i czekamy z niecierpliwością =)

Do góry