reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

SeeYou - mnie koleś zrobił w balona na 600 zł :sorry2:

wróciłam! byłam w aptece - testy zamówiłam, nie mieli takich na stanie ale zapisała,że chcę acona i procero i dodałam,że jak nie bedzie tego drugiego to chcę nordtesta :-D w środę zobaczę czy doszło.

reklama
emalia--> też dziś robię test owu i mam nadzieję, że będzie pozytywny, czego i Tobie życzę:tak:
W zeszłym m-cu test owu wyszedł mi pozytywny w 11dc, więc może i dziś będą 2 krechy (dziś jest 11dc).

lorelain o widzę, że się udało, wielkie gratulacje, trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładko

ja dzisiaj mam już 8 dc, bo tamten trwał tylko 22 dni, jak tylko skończę krwawić idę go gina, bo załapałam doła jak przyszła @, napiłam się z koleżanką i wyszłam na prostą, ale mam dość naturalnych metod, niech mnie gin zbada wzdłuż i wszerz i trochę po stymuluje, a tak w ogóle to powiedzcie mi dziewczyny czy do badania prolaktyny ważny jest dzień cyklu, czy można iść z marszu?

Fionka - prolaktyna - na bank musi byc konkretny dzień cyklu! bodajże 4-6dc! i na podwyższony wynik może wpłynąc - stres podczas pobierania krwi a także to co jadłaś dzień czy dwa przed!

Wróciłam z uczelni - uff - wytrzymałam na wykładach całe 15 min! stwierdziłam ze sie nie opyla i wróciłam do domku :) bede mgr pisac. A co! :)

ja sie wkurzyłam na te testy owu i dzisiaj nie robiłam.

góralka ja od swojej gin na sluz mam tak: kazała mi zaczac brac kilka dni przed owu jak zacznie sie jakikolowiek sluz i tak wiesiołek 2 x 2, ACC 1x1, witamina b6 3x3 i 2,5 l wody dziennie i to mam brac do drugiego dnia po peaku czyli dwa dni po najpłodniejszym sluzie

marka - czyli będziemy świętować razem:tak:

Ja idę na uczelnię, ale przynajmniej jutro mam ostatni dzień kursu i będę wcześniej na mieszkaniu.:-D

marcia - ja na razie kupiłam ten wiesiołek, i słyszałam że właśnie B6 jest dobra to też będę piła. No i oczywiście woda. :tak:

reklama
ha własnie widziałam sliczny rozciagliwy sluzik:-D to moze zrobie dzisiaj ten test zeby zobaczyc co jest grane.
góralka Acc jest srodkiem rozzedzajacym wydzieline i juz kilka razy czytałam ze składniki syropow i tabletek na kaszel sa bardzo pomocne, i pamietaj ze to wszystko tylko do 2 dni po peaku bo potem to wiesiołek działa nie korzystnie

Do góry