reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witajcie dziewczynki :-)

Nula skąd ja to znam - wczoraj machnęłam 1,5 str!! masakra! ale juz i tak jest dobrze ;] Powodzenia! Wyłącz neta, tv, nie sprzątaj, nie gotuj a na pewno napiszesz :-D

U mnie też śnieg! dziś długo tu nie będę! Trochę załatwień - na policje musze iść bo mnie koles na allegro wyciulał, do czytelni , na zajęcia, a wieczornie koleżanka wbija :)

A ja będę mieć jeden egzam i feryjki :) i jedziemy gdzies z moim na chwile wypoczynku bo na wakacjach nigdzie nie byliśmy! trezba sobie to odbić ;)

reklama
chrobek ja też zrobiłam licencjat z pracy socjalnej :) a mgr całkowicie zmieniłam i poszłam na administrację publiczną.
u mnie równy tydzień do @@@

Ja mam zacząć pisać dopiero pracę licencjacką, ale nie mam do tego siły:-D Przydałaby mi się kopniak. :tak: Widzę że macie nie przyjemne zdarzenia z allegro, ja tam powiem że jak na razie wszystko ok a kupuję dużo przez allegro. :tak:

Kasia - no my też nie byliśmy na wakacjach, wiem że mój coś kombinuje na walentynki:-). Na razie budujemy dom więc kasy nam nie przybywa a wręcz ubywa. :tak: Dom to jest skarbonka bez dna. :-D:angry:

kasieczek,butterko- na dużą kasę was zrobili w ciula ?
mi się też nie zdarzyło, żebym miała nieprzyjemne zdarzenie z all..mój K zawsze jak kupuje na all, to bierze opcję, że płaci za pobraniem i przez to twierdzi, że nie zostanie nigdy oszukany na kasę, ewentualnie, ktoś może czegoś nie wysłać.
góralka jaki masz temat pracy lic. ? o czym piszesz?

witam sie i ja!

Obudziłam sie i od rana jest mi niedobrze, albo jakies choróbsko mnie bierze albo tyle tych leków łykam ze mnie charmuzi. zeby to nie był 13 dc to bym cos podejrzewała a tak to jedno z dwoch.
Miłego dnia dziewczynki

Witam i ja nie do życia po wczorajszych i dzisiejszych przytulankach. Jak mi dzisiaj test owu nie wyjdzie to sie wścieknę chyba. Ehhh czeka mnie ciężki dzień a lenia mam że szok.

Miłego wszystkim.

Dziewczyny co myślicie o wiesiołku? Tak się zastanawiam, bo u mnie tego śluzu jest jak na lekarstwo.

SeeYou -
płynność a zyskowność w przeds. jakoś tak, ale może ulec zmianie ponieważ zbieram dopiero info i zobaczymy co z tego wyjdzie:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przeciez sprzymierzeńcem wszelakich prac domowych i nauki jest brak internetu :-)

góralka u mnie się rozkręca zobaczymy co z tego wyniknie. Ale powiem szczerze że nie widzę jakiejś wielkiej różnicy czy z wiesiołkiem czy bez...

reklama
Do góry