reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
kasiaczek ja tez pedagogika, 2 lata temu skonczylam, specjalnosc praca socjalna i pedagogika opiekuncza

Ja skończyłam psychoprofilaktyke społeczną, a teraz kończę pedagogikę opiekuńczo wychowawczą! :) TO jaką masz pracę pani Pedagog :)???

oj widzę, że na forum same panie pedagog :D żeby jeszcze praca była w zawodzie po tych studiach to by było extra

Oj z tym to nulka ciężko będzie na fiksa! mi zawsze zostaje rękodzieło! uff! i pewnie nawet lepiej bym na tym wyszła!

Marka i Butterfly czekacie do tego 10.01 na teściora??

Góralka, Marcia - co to za dietkę sobie machniemy??

dzień dobry! ja już wstałam i rozpaliłam w piecu, żeby mi dupa nie zmarzła :-D jeszcze muszę pościelić sofę - którą wczoraj zepsułam :-:)baffled:, bo usiadłam z moim dupskiem z rozpędu akurat na sam koniec żeby się plecami oprzeć o oparcia a tam jest płyta wiórowa i trochę pękła :szok: ( normalnie waga wieloryba hahaha ) - ale trochę się zbulwersowałam bo nie powinno tak być żeby tak się stało ! :dry::confused: i stary dał mi kazanie! :dry: ale będę już delikatniej siadać z dupskiem jak hrabina :-D

kasiaczek ja sobie poczekam! mi ustalono termin z góry, i wolę te 3 dni poczekać niż się rozczarować :-D

no i do tej apteki pójdę wrr ;/ szybciej będzie przez las, bo ona jest na nowym osiedlu - a ja cwana jest zimno na dworze, myślałam że sobie podskoczę samochodem, a stary zabrał go do pracy :sorry2:

Kasia - ja nie wymyślam jakichś konkretnych diet, po prostu ograniczam słodycze, smażone, makarony, ziemniaki, gazowane itd. A przede wszystkim ruch, wybieram się na basen, spacery i zobaczę może pójdę na siłownie. :tak:

U mnie w końcu zaczął padać śnieg, bo już cholera chciała wziąć człowieka:angry: Nie chce nawet myśleć jakie będzie lato skoro zima taka do d***. :tak:Dzisiaj mam ostatni dzień leniuchowania, jutro na zajęcia i później sesja:-D

:-D ja mam egzaminy 15,16 i już się ich boję :baffled: i będę musiała dojechać pociągiem - a się odzwyczaiłam od takiej formy transportu :blink:

góralka wczoraj była u nas mgła cały dzień , i mama się śmiała że jest bo w górach śnieg rośnie :-D wiec może to i prawda :confused:

cześć dziewczynki ja już wstałam także bo mój mężulek mnie obudził z prośbą o śniadanko do pracy :) ja mam dzisiaj mocne postanowienie zabrać się dalej za pisanie mgr ale jak wyjdzie to czas pokarze bo mi się oczywiście nie chce :-D

reklama
butterfly - mam nadzieję, bo to już styczeń a śniegu tyle co kot na płakał. Mi to tam nie przeszkadza bo szczerze nie lubię zimy, ale jak w tą myśl lato też ma być takie:wściekła/y: Ja sesję zaczynam od 27 stycznia i trwa dwa tygodnie, jeszcze nie wiem jak tam egzaminy bo nie ustalone, ale czekają mnie dwa. :tak:

Do góry