reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
kasiaczek ja tez pedagogika, 2 lata temu skonczylam, specjalnosc praca socjalna i pedagogika opiekuncza

Ja skończyłam psychoprofilaktyke społeczną, a teraz kończę pedagogikę opiekuńczo wychowawczą! :) TO jaką masz pracę pani Pedagog :)???

oj widzę, że na forum same panie pedagog :D żeby jeszcze praca była w zawodzie po tych studiach to by było extra

Oj z tym to nulka ciężko będzie na fiksa! mi zawsze zostaje rękodzieło! uff! i pewnie nawet lepiej bym na tym wyszła!

Marka i Butterfly czekacie do tego 10.01 na teściora??

Góralka, Marcia - co to za dietkę sobie machniemy??

dzień dobry! ja już wstałam i rozpaliłam w piecu, żeby mi dupa nie zmarzła :-D jeszcze muszę pościelić sofę - którą wczoraj zepsułam :-:)baffled:, bo usiadłam z moim dupskiem z rozpędu akurat na sam koniec żeby się plecami oprzeć o oparcia a tam jest płyta wiórowa i trochę pękła :szok: ( normalnie waga wieloryba hahaha ) - ale trochę się zbulwersowałam bo nie powinno tak być żeby tak się stało ! :dry::confused: i stary dał mi kazanie! :dry: ale będę już delikatniej siadać z dupskiem jak hrabina :-D

kasiaczek ja sobie poczekam! mi ustalono termin z góry, i wolę te 3 dni poczekać niż się rozczarować :-D

no i do tej apteki pójdę wrr ;/ szybciej będzie przez las, bo ona jest na nowym osiedlu - a ja cwana jest zimno na dworze, myślałam że sobie podskoczę samochodem, a stary zabrał go do pracy :sorry2:

Kasia - ja nie wymyślam jakichś konkretnych diet, po prostu ograniczam słodycze, smażone, makarony, ziemniaki, gazowane itd. A przede wszystkim ruch, wybieram się na basen, spacery i zobaczę może pójdę na siłownie. :tak:

U mnie w końcu zaczął padać śnieg, bo już cholera chciała wziąć człowieka:angry: Nie chce nawet myśleć jakie będzie lato skoro zima taka do d***. :tak:Dzisiaj mam ostatni dzień leniuchowania, jutro na zajęcia i później sesja:-D

:-D ja mam egzaminy 15,16 i już się ich boję :baffled: i będę musiała dojechać pociągiem - a się odzwyczaiłam od takiej formy transportu :blink:

góralka wczoraj była u nas mgła cały dzień , i mama się śmiała że jest bo w górach śnieg rośnie :-D wiec może to i prawda :confused:

cześć dziewczynki ja już wstałam także bo mój mężulek mnie obudził z prośbą o śniadanko do pracy :) ja mam dzisiaj mocne postanowienie zabrać się dalej za pisanie mgr ale jak wyjdzie to czas pokarze bo mi się oczywiście nie chce :-D

reklama
butterfly - mam nadzieję, bo to już styczeń a śniegu tyle co kot na płakał. Mi to tam nie przeszkadza bo szczerze nie lubię zimy, ale jak w tą myśl lato też ma być takie:wściekła/y: Ja sesję zaczynam od 27 stycznia i trwa dwa tygodnie, jeszcze nie wiem jak tam egzaminy bo nie ustalone, ale czekają mnie dwa. :tak:

Do góry