reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

kasiaczek moja specjalność to zintegrowana edukacja wczesnoszkona z wychowaniem przedszkolnym. Ja nie wiem ile trwa moja faza lutealna bo nie robie obserwacji cyklu... no mi na teście pisze że do ostatniego dnia miesiączki trzeba dodać 11 dni jak cykl jest 28-dniowy

reklama
to cos zle napisali bo powiedzmy masz 4-5 dni krwawienia i jak dodasz 11 dni to to juz moze byc po owu. w twoim przypadku kiedy masz 28 dniowy cykl ja bym zaczeła gdzis 11-12 dc robic zeby miec skale porównawcza kreseczek i w razie gdyby sie cos przesuneło

wiesz co krwawienie miałam dokładnie 3 dni, kurcze to już teraz nie wiem... z tego co Ty piszesz to powinnam zacząć testy robić 8 stycznia, mam tylko 1 opakowanie a tam jest 5 testów

:-D to i ja będę solidarna!!! :tak: dziewczyny - tak sobie pomyślałam,że sama osobiście się przejdę do apteki i spytam o te testy: acon i ten co miała Lori procero czy jak mu tam - jak ich nie będą mieli mam nadzieję,że mi zamówią - chyba tak mogą zrobić prawda?:tak: bo czasami jak zbraknie lek, to też domawiaja

mysle ze spokojnie powinni Ci zamówić, jak sie zastanawiam nad domówieniem procreco bo taki on ładny jest, ale mam w łazience jeszcze 3 inne i nie wiem czy juz nei wariuje za bardzo z tymi testami :sorry:
Dzisiaj robiłam nord testa czułość 25 i tez były ładne krechy :tak:

ktoś jutro testuje?

nula ja sie nawet nie ludzilam i nie szukalam w zwodzie, tylko cos innego i nie zaluje, prace mam w miare dobra, a kolezanki ze studiow to nawet rok szukaly i tez w wiekszosci nie w zawodzie znalazly heheh

lorelain Ty już nie masz co testować bo zawsze Ci wyjdą II kreseczkie nie ważne na jakim teście :) a kiedy wybierasz się do lekarza? Możesz teraz sobie bete zrobić

nie robie bety bo to i tak nie ma sensu, raz robiłam byla bardzo duża, ładnie przyrastała a i tak nic z tego nie wyszło.
Do lekarza wbijam sie jutro bez kolejki bo pilnie potrzebuje recepte na leki, a tak na usg to bede chciała dopiero w 8 tygodniu.

reklama
Do góry