reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Witam i ja. Dzisiaj szczyt sluzu więc i test pewnie pozytywny będzie (owu).

Góralka- jeszcze nic straconego. Trzymam kciuki.
annie- bój się Boga. Za późno? Przesadzasz kochana ( ja mam 30 lat to mam se odpuścić?). A co do cierpliwości, to zauważysz zmiany zaraz po porodzie. Kobieta jest skomplikowanym stworzeniem Boskim. Ja sama byłam zaskoczona jak urodziłam Ole w wieku 20lat, skąd ja to wszystko wiem i tak dobrze sobie radze.
Marka- piosenki mojej młodości :) Metallicy mam wszystkie albumy, a Kelly Family znalazłam ostatnio 3 kasety ( sprzątałam ostatnio mega karton z kasetami)

Pozdrawiam. Ja dzisiaj z psiepsiółą jade do kina na "Baby blus ":-)

Co do wieku to ja strasznie chcialam urodzic do 30....za 3 miesiace koncze 30 lat wiec moj plan sie nie powiodl. moj mąż skonczy we wrzesniu 35 lat. zrobilam badania wskazujace rezery jajeczek i jest ok wiec nie ma sie co stresowac.
P.S emalia to my jednolatki?

:-D cześć dziewczyny!

góralka - przykro mi, mam nadzieję że następny cykl będzie Twój! ( albo może będzie jeszcze niespodzianka dopóki nie ma @ ) :tak:

mnie czasami pobolewa podbrzusze,kłuje jajnik i mam uczucie "mokra" ale żadnego śluzu nie widzę :eek: dziś śnił mi się pozytywny test ciążowy :-D

hahahahaha buterko....ja nic nie [pisalam zebyscie nie myslaly ze oszalalam juz ....ale mi tez sie snil pozytywny test ale jajca no nie moge hehe:) a jak sie obudzilam to troszke zawiedzona bylam ze to tylko sen:/

góralka ja też 90 rocznik więc chyba jesteśmy tu najmłodsze ??
jak czytam wasze wypowiedzi to tak jakbym czytała swoje myśli :) każda z nas jest taka niecierpliwa!

snieg u mnie zaczol padac i przez kasiaczka przeslu****e piosenki.....ratunku... znow wpadlam w trans:)
emalia:) czlowiek ma na tyle na ile sie czuje:)a nie ile pisze w akcie urodzenia.... moja mama ma 57 a lasencja z niej i smiga chyba szybciej i sprawniej niz ja ... (choc pochorowana tez juz jest ale nikt jej tyle nie daje co ma :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry