reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Witam i ja. Dzisiaj szczyt sluzu więc i test pewnie pozytywny będzie (owu).

Góralka- jeszcze nic straconego. Trzymam kciuki.
annie- bój się Boga. Za późno? Przesadzasz kochana ( ja mam 30 lat to mam se odpuścić?). A co do cierpliwości, to zauważysz zmiany zaraz po porodzie. Kobieta jest skomplikowanym stworzeniem Boskim. Ja sama byłam zaskoczona jak urodziłam Ole w wieku 20lat, skąd ja to wszystko wiem i tak dobrze sobie radze.
Marka- piosenki mojej młodości :) Metallicy mam wszystkie albumy, a Kelly Family znalazłam ostatnio 3 kasety ( sprzątałam ostatnio mega karton z kasetami)

Pozdrawiam. Ja dzisiaj z psiepsiółą jade do kina na "Baby blus ":-)

Co do wieku to ja strasznie chcialam urodzic do 30....za 3 miesiace koncze 30 lat wiec moj plan sie nie powiodl. moj mąż skonczy we wrzesniu 35 lat. zrobilam badania wskazujace rezery jajeczek i jest ok wiec nie ma sie co stresowac.
P.S emalia to my jednolatki?

:-D cześć dziewczyny!

góralka - przykro mi, mam nadzieję że następny cykl będzie Twój! ( albo może będzie jeszcze niespodzianka dopóki nie ma @ ) :tak:

mnie czasami pobolewa podbrzusze,kłuje jajnik i mam uczucie "mokra" ale żadnego śluzu nie widzę :eek: dziś śnił mi się pozytywny test ciążowy :-D

hahahahaha buterko....ja nic nie [pisalam zebyscie nie myslaly ze oszalalam juz ....ale mi tez sie snil pozytywny test ale jajca no nie moge hehe:) a jak sie obudzilam to troszke zawiedzona bylam ze to tylko sen:/

góralka ja też 90 rocznik więc chyba jesteśmy tu najmłodsze ??
jak czytam wasze wypowiedzi to tak jakbym czytała swoje myśli :) każda z nas jest taka niecierpliwa!

snieg u mnie zaczol padac i przez kasiaczka przeslu****e piosenki.....ratunku... znow wpadlam w trans:)
emalia:) czlowiek ma na tyle na ile sie czuje:)a nie ile pisze w akcie urodzenia.... moja mama ma 57 a lasencja z niej i smiga chyba szybciej i sprawniej niz ja ... (choc pochorowana tez juz jest ale nikt jej tyle nie daje co ma :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry