reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

chrobek--> gratuluję i życzę spokojnych miesięcy:-)
góralka--> wszystko przyjdzie w odpowiednim czasie:-)
annie.--> teraz mnie załamałaś tekstem, że zastanawiasz się, czy nie za późno się wzięliście za starania, bo Ty masz 25 lat, a Twój eM 30. To ja Ci powiem, że ja w lipcu tego roku skończę 35, mój eM skończy 35 4 m-ce później i też się staramy o pierwsze dziecko. Uważam, że spokojnie się doczekamy dzieciątka, bo nie ma żadnej reguły kto i w jakim wieku zajdzie w ciążę. A poza tym mój eM jest pierwszym mężczyzną, z którym chcę mieć dziecko:tak:
Miłego dnia, Dziewczynki :-) O 17 robie testa owu i jak wyjdzie pozytywny,to...mój eMie, bój się, nadchodzę,hahahaha:-D

reklama
Ja mam teraz regularne od pól roku praktycznie jak w zegarku. Bo wcześniej przez tarczyce mogłam nie mieć nawet 2 miesięcy @. Właśnie między innymi przez to że uregulowało mi się to wszystko zdecydowaliśmy się spróbować. Endo tez powiedział żeby próbować skoro wyniki są dobre. Ginka też żeby próbować skoro jest już ok. No to próbujemy i co? Przepraszam że Was tym zamęczam ale nie chcę mówić nic Łukaszowi bo on zacznie dopatrywać się winy w sobie a to mi nie potrzebne żebym miała zdołowanego chłopa tuż przed owulką :-)

jerunie 25 lat i za pozno no cos ty , moja znajoma miala 34 i bylo wszystko ok.... u mnie akurat jest tak ze ja mam 24 lata a moj 31 ...i wcale nie uwazam ze za rok byloby juz za pozno ...glowa do gory... ja zawsze trzymam sie tekstu..." nie od razu rzym zbudowali" musimy byc cierpliwe a jak juz bedziemy zafasolkowane bedziemy najszczesliwsze na swiecie... :)

Annie - będzie dobrze! musi! trzymam kciuki! Skoro masz regularne to działajcie :) a spr wczesniej czy masz owulkę? Mój Łukasz sie nie załamuje, i mi nie pozwala wogóle! Idzie na badanie zołnierzyków, Gin stwierdził zeby od razu spr, bo jak sa słabe to nei ma sensu mnie hormonami faszerować itp! i co mój na to badanie ? Uśmiał się i powiedział ze wreszcie legalnie świerszczyki będzie mógł oglądać! :-D

Avensis - wiek nie gra roli! Dacie rade! Niby mówi się że najlepszy wiek to 18-25! Ale ile jest kobiet po 30 czy 40 co ma dzieci! Z badan wynika ze najwięcej urodzeń jest przed 20 i po 30! Czyli wpadki i planowane! Trzymam za Was kciuki! Gratuluje znalezienia mężczyzny swojego życia :)

dziewczyny ja wiem, że potrzeba cierpliwości ale właśnie z nią jest u mnie krucho i stąd mi się w głowie rodzą takie myśli
wiem też, że każda z nas ma swój czas na ciąże i ja wiem że ten czas to własnie mój czas i stąd ta frustracja

dziewczyny ja wiem, że potrzeba cierpliwości ale właśnie z nią jest u mnie krucho i stąd mi się w głowie rodzą takie myśli
wiem też, że każda z nas ma swój czas na ciąże i ja wiem że ten czas to własnie mój czas i stąd ta frustracja

Dasz radę - pogadaj z Łukaszem, musicie się nawzajem wspierać! No te oczekiwanie wyrobi w nas cierpliwość, która będzie nam potrzebna na pszyszłość przy naszych brzdącach :-)

kasieczek--> dziękuję i wierzę, że w odpowiednim czasie zobaczę II upragnione kreski, tym bardziej, że to, dopiero, 2 cykl starań :-)
annie.--> wszystko ma swój odpowiedni czas i choć czasami trudno się pogodzić z tym, to, jednak, warto się uzbroić w cierpliwość:tak:

reklama
Łukasz mówi że bedzie dobrze i jego armia czeka poprostu na odpowiedni moment :D jest pozytywnie nastawiony bo lubi boboseksy :-) jakoś mnie ciemne chmury dopadly i właczyły sie watpliwości

dziękuje Wam dziewczyny :)

Do góry