reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marka między nami tez ;p ty 89 ja 88 ;p

Dla wszystkich staraczek które dopadają ciemne chmury!

Annie z dedykacją dla Ciebie :)

http://www.youtube.com/watch?v=b3hMAvRa4sc

:-)

"Nie przejmuj się bo wszystko będzie dobrze
Nie bądź słaby walcz, nie załamuj się
Bóg widzi wszystkie twoje czyny dobre
Niebawem wynagrodzi je
"

Ostatnia edycja:
reklama
hehe ... no to jestesmy w zblizonym wieku :) wiecie co ja to w ogole oszaleje dosc ze czekam czy bede mogla testowac to jeszcze z moim bede sie widziala dopiero w przyszlym tygodniu...rany rany i jak tu nie zwariowac:/

Ale się układamy rocznikowo. :-D

Nie wiem dlaczego, ale w niedzielę nie leci nic ciekawego w telewizji:wściekła/y: Latam po kanałach i nic nie ma, muszę czekać na mojego bo kończy projekt i może pójdziemy na miasto. :rofl2:

ja w niedziele nie ogladam bo dostaje delirki hahaha:) tylko jak sie klade spac to zalaczam sobie polsat news ale tvn24 i zasypiam hahahah:p dzisiaj swieto a ja zapomnialam i chcialam isc do sklepu hihihi:p

Mój jest dzisiaj w robocie :crazy: jadę do taty dziewczyny wracam popołudniu.
Jeszcze raz Wam dziękuję bo kto inny mnie zrozumie jak nie Wy pragnące fasolki tak samo jak ja ;-)

reklama
Do góry