reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hmm czuję się dobrze, bolą mnie leciutko piersi i sutki.
Poza tym nic.

Jedyny pozytywny fakt to to że mierzyłam sobie temp ostatnie 3 dni, ale niestety w dzień.
Wynosiła ok 37 stopni. Od jutra mierzę już zgodnie z zasadami rano i zobaczymy.
Przeziębiona już na pewno nie jestem bo czuję się dobrze.

Marcia a nie pijesz nic 2 godz przed testem?
Mi wyszły 2 tłuste krechy dopiero jak mocz był taki skoncentrowany.

Dodam jeszcze że mimo iż spodziewam się @ lub bardziej jej braku około 15-16 stycznia
a testuje 13-tego bo zawsze testuje wczesniej :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja najchetniej...bym tez wczesniej zatestowala ale sie boje... jezeli @@@ ma przyjsc to przyjdzie a jak m byc fasolinka to bedzie i ujrze na tescie w srode:) ale jest jedno ale martwi mnie tylko ten brzuch podbrzusze lekko pobolewa, przelewa mi sie bulgocze... mam wzdecia:/ rany rany...dziewuszki co o tym myslicie:( ja zaczynam podswiadomie watpic:(
Marcia te testy slyszalam ze lubia w bambuko robic, wiec kochana obserwuj ten sluz...

góralka ja też 90 rocznik więc chyba jesteśmy tu najmłodsze ??
jak czytam wasze wypowiedzi to tak jakbym czytała swoje myśli :) każda z nas jest taka niecierpliwa!

No więc jesteśmy rówieśniczkami, który miesiąc?:-)

Ja jestem tu najmłodsza bo rocznik 91 =) zawinelam się w kokon i się wyleguje. U mnie do testu zostały 4 dni i juz zaczynam panikować =) ja zawsze miałam cykle dzięki lekom 30-31 dniowe,ten stymulowany jest krótszy =)

Spokojnie, nie panikuj:tak: na pewno wszystko będzie ok...

ja najchetniej...bym tez wczesniej zatestowala ale sie boje... jezeli @@@ ma przyjsc to przyjdzie a jak m byc fasolinka to bedzie i ujrze na tescie w srode:) ale jest jedno ale martwi mnie tylko ten brzuch podbrzusze lekko pobolewa, przelewa mi sie bulgocze... mam wzdecia:/ rany rany...dziewuszki co o tym myslicie:( ja zaczynam podswiadomie watpic:(
Marcia te testy slyszalam ze lubia w bambuko robic, wiec kochana obserwuj ten sluz...

Marka nie denerwuj się, wiesz że jak brzuch pobolewa nie musi być @, może fasolinka robi sobie miejsce?:tak:

Ja dopiero robię obiad, tzn. gotuję gotowe pierożki babci.:tak: pół na pół z kapustą i grzybkami i ruskie.:-)

ale się najadłam :-D miałam ryż i pierś kurczaka z warzywami. A teraz mój maż popędził do sklepu po loda dla mnie:-):-):-)

fasola...jpg a oto moja fasolka:-D

reklama
Do góry