reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hmm czuję się dobrze, bolą mnie leciutko piersi i sutki.
Poza tym nic.

Jedyny pozytywny fakt to to że mierzyłam sobie temp ostatnie 3 dni, ale niestety w dzień.
Wynosiła ok 37 stopni. Od jutra mierzę już zgodnie z zasadami rano i zobaczymy.
Przeziębiona już na pewno nie jestem bo czuję się dobrze.

Marcia a nie pijesz nic 2 godz przed testem?
Mi wyszły 2 tłuste krechy dopiero jak mocz był taki skoncentrowany.

Dodam jeszcze że mimo iż spodziewam się @ lub bardziej jej braku około 15-16 stycznia
a testuje 13-tego bo zawsze testuje wczesniej :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja najchetniej...bym tez wczesniej zatestowala ale sie boje... jezeli @@@ ma przyjsc to przyjdzie a jak m byc fasolinka to bedzie i ujrze na tescie w srode:) ale jest jedno ale martwi mnie tylko ten brzuch podbrzusze lekko pobolewa, przelewa mi sie bulgocze... mam wzdecia:/ rany rany...dziewuszki co o tym myslicie:( ja zaczynam podswiadomie watpic:(
Marcia te testy slyszalam ze lubia w bambuko robic, wiec kochana obserwuj ten sluz...

góralka ja też 90 rocznik więc chyba jesteśmy tu najmłodsze ??
jak czytam wasze wypowiedzi to tak jakbym czytała swoje myśli :) każda z nas jest taka niecierpliwa!

No więc jesteśmy rówieśniczkami, który miesiąc?:-)

Ja jestem tu najmłodsza bo rocznik 91 =) zawinelam się w kokon i się wyleguje. U mnie do testu zostały 4 dni i juz zaczynam panikować =) ja zawsze miałam cykle dzięki lekom 30-31 dniowe,ten stymulowany jest krótszy =)

Spokojnie, nie panikuj:tak: na pewno wszystko będzie ok...

ja najchetniej...bym tez wczesniej zatestowala ale sie boje... jezeli @@@ ma przyjsc to przyjdzie a jak m byc fasolinka to bedzie i ujrze na tescie w srode:) ale jest jedno ale martwi mnie tylko ten brzuch podbrzusze lekko pobolewa, przelewa mi sie bulgocze... mam wzdecia:/ rany rany...dziewuszki co o tym myslicie:( ja zaczynam podswiadomie watpic:(
Marcia te testy slyszalam ze lubia w bambuko robic, wiec kochana obserwuj ten sluz...

Marka nie denerwuj się, wiesz że jak brzuch pobolewa nie musi być @, może fasolinka robi sobie miejsce?:tak:

Ja dopiero robię obiad, tzn. gotuję gotowe pierożki babci.:tak: pół na pół z kapustą i grzybkami i ruskie.:-)

ale się najadłam :-D miałam ryż i pierś kurczaka z warzywami. A teraz mój maż popędził do sklepu po loda dla mnie:-):-):-)

fasola...jpg a oto moja fasolka:-D

reklama
Do góry