reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja jestem tu najmłodsza bo rocznik 91 =) zawinelam się w kokon i się wyleguje. U mnie do testu zostały 4 dni i juz zaczynam panikować =) ja zawsze miałam cykle dzięki lekom 30-31 dniowe,ten stymulowany jest krótszy =)

reklama
aaaaa butterko to ty jesteś najmłosza :) a który miesiąc?:> ja też coś czuję podbrzusze czasami...marka fajnie tak przy niedzieli jak śnieg sypie, ja lubię ten widok zza okna :)

Chrobek GRATULACJE!!!

Góralka dokładnie póki nie ma @ nic nie jest przesadzone! Dziewczyny czasem czekaja dluzej na II, tempka jeszcze Ci nie spadła,ale wiem jak to jest ze nadzieja sie zmniejsza. Widzisz nie wszystkie zaciazyly, wiekszosc z nas zostaje na staraczkach i walczy dalej...

SeeYou no to jest nas wiecej!

Co do wieku to niektore pociesze.. ja mam 30 lat. Staram sie w sumie jakos 3 cykl. Wczesniej moje plany pokrzyzowaly wyniki tarczycy i musialam odsunac plany staran i sie 3 mies leczyc i nadal sie lecze wiec mam utrudnione zadanie.. :(

Emalia i Marcia ja tez 82 r :) ale staram sie o pierwsze.

a jak się anulka czujesz? 18 dzień cyklu u Ciebie? :)
u mnie jedyna rzecz, po ktorej twierdzę, że dostanę @ to to, że nie bolą/nie swedzą/nie pieką mnie sutki :D

reklama
Anulka ja 83 r w kwietniu skoncze 30 lat.

A u mnie jakies dziwy robilam juz dwa testy owu i byly jasne kreski a dzisiaj nie ma wogle :szok:a jajniki mnie bola ze masakra

Do góry