reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
jak już nie miały się te krechy pokazać to niech ta @ szybko przyłazi

ale wiesz nie będę oryginalna ale "puki nie ma @ jest nadzieja":tak:

lekko boli mnie lewy jajnik:eek:, pewnie na zbliżający się @.

Zobaczymy jak to będzie, jak do środy się nie pojawi zrobię jeszcze test dla formalności. Ale mam nadzieję że się pojawi, no chyba żeby był jakiś cud. :tak:

No ale będę miała problem jak będzie negatywny, a okres dalej nie będzie bo będę musiała się zastanowić nad swoimi cyklami, czego tak się przedłużają a zawsze były regularne. A w związku z tym owu się przesuwa. :tak:

góralka - no chyba że owu Ci sie przesunęła i może @ nie masz jutro dostać tylko za kilka dni i teścik jeszcze wyjdzie :-p

Lorelain - byłby numer :-) ale widzę że u Ciebie wszystko dobrze, patrzyłam na Twój wykres i widzę że robiłaś dzisiaj kolejny test.

annie - jak coś to wierzę w styczeń!:tak:

Ostatnia edycja:
goralk... jezeli masz nieregularne cykle... to nie ma co sie odrazu dolowac:) ja jak zaszlam z Michalkiem w ciaze mialam cykl 45 dniowy:szok: takze odchodzilam od zmyslow ale i tak sie zdarza ...jezeli @@ nie przyjdzie powtorzysz test ... jestesmy z Toba Kochana :*

a z innej beczki ale sie usmialam ... moj synek podchodzi teraz do mnie (bo nawet sie nie ubralam tylko szybko lecialam zobaczyc wiadomosc) no i podchodzi trzyma w rece moj biustonosz i mowi " mamo czyje to cycki" hahahah wymiekam przy nim:-D:-D:-D

Ja też :)

Wczoraj tak sobie myślałąm i jakieś czarne myśli mnie dopadły. Stary już spał a ja się zastanawiałam czy nie za późno się za tego dzidzorka się zabraliśmy. Mam już 25 lat Łukasz ma 30. Ginka powiedziała że conajmniej rok starań i jeśli się nie uda to wtedy szukamy przyczyny problemu. Próbujemy zajść od 4 miesięcy i nic. Nie spodziewałam się, że zajść w ciąże to taka sztuka i planowanie. I to czekanie z miesiąca na miesiąc na owulkę, na testowanie na @ i cały czas zawód to jednak troche mnie dobija.

marka - właśnie chodzi o to że mam regularne,:tak: zawsze 28-29 dni. Ten ostatni cykl miałam jakieś 35 dni(pierwszy raz) ale myślę że było to spowodowane tym, że się denerwowałam czy się udało czy nie. :tak: Zobaczymy jak to będzie, wczoraj temp. 36.88 a dzisiaj 36.87.

Dzieci są kochane, czasem jak coś powiedzą to nie ma szans by się nie śmiać. Wiele rzeczy rozumują po swojemu i to jest cudowne.

reklama
Ja tu lece sprawdzać info a net szwankował ;/ no i opóźnienie mam!

Anulka w takim razie trzymam za Ciebie kciuki bo ja jakos w tym cyklu nie wierze na fasolke.
Marka kolorowych snow....

Basik nie spisuj na straty tego cyklu! Proszę !! :)

Hej dziewczyny:biggrin2:

byłam u lekarza, ciąża potwierdzona. Fasolka mierzy teraz 0,36cm i jest to 6 tydzień i 6 dzień ciąży:-D:-D:-D
a i słyszałam serduszko, bije nieziemsko.

Życzę wam wsystkim takich cudownych przeżyć jak najszybciej:biggrin2:

Chrobek - gratuluję !! i spokojnych miesięcy :)

Ja też :)

Wczoraj tak sobie myślałąm i jakieś czarne myśli mnie dopadły. Stary już spał a ja się zastanawiałam czy nie za późno się za tego dzidzorka się zabraliśmy. Mam już 25 lat Łukasz ma 30. Ginka powiedziała że conajmniej rok starań i jeśli się nie uda to wtedy szukamy przyczyny problemu. Próbujemy zajść od 4 miesięcy i nic. Nie spodziewałam się, że zajść w ciąże to taka sztuka i planowanie. I to czekanie z miesiąca na miesiąc na owulkę, na testowanie na @ i cały czas zawód to jednak troche mnie dobija.
Ja tez mam 25 lat i tez staramy się od 4 miechów! Teraz jak byłam priv, Gin mi mówił ze po roku dopiero stymulacja, badania zołnierzyków, ale że ja mu pokazałam jak moje cykle wyglądają ze jest ich 6 na rok, to powiedział ze szkoda czasu! A ty jak masz cykle??

Za wszystkie testujące w najblizszym czasie &&&& !

Góraleczko - jeszcze nie spisuj na straty cyklu :) czas pokaże!

Mój nowy wytwór - słonik na szczęście - przesyła wam dobre fluidki ~~~~~~

słonki na szczęście.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry