reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
jak już nie miały się te krechy pokazać to niech ta @ szybko przyłazi

ale wiesz nie będę oryginalna ale "puki nie ma @ jest nadzieja":tak:

lekko boli mnie lewy jajnik:eek:, pewnie na zbliżający się @.

Zobaczymy jak to będzie, jak do środy się nie pojawi zrobię jeszcze test dla formalności. Ale mam nadzieję że się pojawi, no chyba żeby był jakiś cud. :tak:

No ale będę miała problem jak będzie negatywny, a okres dalej nie będzie bo będę musiała się zastanowić nad swoimi cyklami, czego tak się przedłużają a zawsze były regularne. A w związku z tym owu się przesuwa. :tak:

góralka - no chyba że owu Ci sie przesunęła i może @ nie masz jutro dostać tylko za kilka dni i teścik jeszcze wyjdzie :-p

Lorelain - byłby numer :-) ale widzę że u Ciebie wszystko dobrze, patrzyłam na Twój wykres i widzę że robiłaś dzisiaj kolejny test.

annie - jak coś to wierzę w styczeń!:tak:

Ostatnia edycja:
goralk... jezeli masz nieregularne cykle... to nie ma co sie odrazu dolowac:) ja jak zaszlam z Michalkiem w ciaze mialam cykl 45 dniowy:szok: takze odchodzilam od zmyslow ale i tak sie zdarza ...jezeli @@ nie przyjdzie powtorzysz test ... jestesmy z Toba Kochana :*

a z innej beczki ale sie usmialam ... moj synek podchodzi teraz do mnie (bo nawet sie nie ubralam tylko szybko lecialam zobaczyc wiadomosc) no i podchodzi trzyma w rece moj biustonosz i mowi " mamo czyje to cycki" hahahah wymiekam przy nim:-D:-D:-D

Ja też :)

Wczoraj tak sobie myślałąm i jakieś czarne myśli mnie dopadły. Stary już spał a ja się zastanawiałam czy nie za późno się za tego dzidzorka się zabraliśmy. Mam już 25 lat Łukasz ma 30. Ginka powiedziała że conajmniej rok starań i jeśli się nie uda to wtedy szukamy przyczyny problemu. Próbujemy zajść od 4 miesięcy i nic. Nie spodziewałam się, że zajść w ciąże to taka sztuka i planowanie. I to czekanie z miesiąca na miesiąc na owulkę, na testowanie na @ i cały czas zawód to jednak troche mnie dobija.

marka - właśnie chodzi o to że mam regularne,:tak: zawsze 28-29 dni. Ten ostatni cykl miałam jakieś 35 dni(pierwszy raz) ale myślę że było to spowodowane tym, że się denerwowałam czy się udało czy nie. :tak: Zobaczymy jak to będzie, wczoraj temp. 36.88 a dzisiaj 36.87.

Dzieci są kochane, czasem jak coś powiedzą to nie ma szans by się nie śmiać. Wiele rzeczy rozumują po swojemu i to jest cudowne.

reklama
Ja tu lece sprawdzać info a net szwankował ;/ no i opóźnienie mam!

Anulka w takim razie trzymam za Ciebie kciuki bo ja jakos w tym cyklu nie wierze na fasolke.
Marka kolorowych snow....

Basik nie spisuj na straty tego cyklu! Proszę !! :)

Hej dziewczyny:biggrin2:

byłam u lekarza, ciąża potwierdzona. Fasolka mierzy teraz 0,36cm i jest to 6 tydzień i 6 dzień ciąży:-D:-D:-D
a i słyszałam serduszko, bije nieziemsko.

Życzę wam wsystkim takich cudownych przeżyć jak najszybciej:biggrin2:

Chrobek - gratuluję !! i spokojnych miesięcy :)

Ja też :)

Wczoraj tak sobie myślałąm i jakieś czarne myśli mnie dopadły. Stary już spał a ja się zastanawiałam czy nie za późno się za tego dzidzorka się zabraliśmy. Mam już 25 lat Łukasz ma 30. Ginka powiedziała że conajmniej rok starań i jeśli się nie uda to wtedy szukamy przyczyny problemu. Próbujemy zajść od 4 miesięcy i nic. Nie spodziewałam się, że zajść w ciąże to taka sztuka i planowanie. I to czekanie z miesiąca na miesiąc na owulkę, na testowanie na @ i cały czas zawód to jednak troche mnie dobija.
Ja tez mam 25 lat i tez staramy się od 4 miechów! Teraz jak byłam priv, Gin mi mówił ze po roku dopiero stymulacja, badania zołnierzyków, ale że ja mu pokazałam jak moje cykle wyglądają ze jest ich 6 na rok, to powiedział ze szkoda czasu! A ty jak masz cykle??

Za wszystkie testujące w najblizszym czasie &&&& !

Góraleczko - jeszcze nie spisuj na straty cyklu :) czas pokaże!

Mój nowy wytwór - słonik na szczęście - przesyła wam dobre fluidki ~~~~~~

słonki na szczęście.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry