góralka1990
Fanka BB :)
Lorelain - dzięki kochana, troszkę mi się zrobiło przykro ale chyba się tego spodziewałam. więc mam nadzieję że okres przyjdzie jutro, najdalej we wtorek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anulka w takim razie trzymam za Ciebie kciuki bo ja jakos w tym cyklu nie wierze na fasolke.
Marka kolorowych snow....
Hej dziewczyny
byłam u lekarza, ciąża potwierdzona. Fasolka mierzy teraz 0,36cm i jest to 6 tydzień i 6 dzień ciąży
a i słyszałam serduszko, bije nieziemsko.
Życzę wam wsystkim takich cudownych przeżyć jak najszybciej
Ja tez mam 25 lat i tez staramy się od 4 miechów! Teraz jak byłam priv, Gin mi mówił ze po roku dopiero stymulacja, badania zołnierzyków, ale że ja mu pokazałam jak moje cykle wyglądają ze jest ich 6 na rok, to powiedział ze szkoda czasu! A ty jak masz cykle??Ja też
Wczoraj tak sobie myślałąm i jakieś czarne myśli mnie dopadły. Stary już spał a ja się zastanawiałam czy nie za późno się za tego dzidzorka się zabraliśmy. Mam już 25 lat Łukasz ma 30. Ginka powiedziała że conajmniej rok starań i jeśli się nie uda to wtedy szukamy przyczyny problemu. Próbujemy zajść od 4 miesięcy i nic. Nie spodziewałam się, że zajść w ciąże to taka sztuka i planowanie. I to czekanie z miesiąca na miesiąc na owulkę, na testowanie na @ i cały czas zawód to jednak troche mnie dobija.