reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hej dziewczyny:-)

byłam u lekarza, ciąża potwierdzona. Fasolka mierzy teraz 0,36cm i jest to 6 tydzień i 6 dzień ciąży:-D:-D:-D
a i słyszałam serduszko, bije nieziemsko.

Życzę wam wsystkim takich cudownych przeżyć jak najszybciej:-)

reklama
Basik ja dopiero pierwszy raz wiec trzebaby bylo puszukac kogos bardziej wprawionego.

chrobek gratulacje!! zapamietaj ta chwile bo to cos cudownego usluszec bijace serduszko....i znow mi lzy stanely w oczach jak se przypomne serduszko mojej fasolki.

chrobek - gratuluję kochana :-D

Dam Wam znać jak tylko będę mogła, co tam w mojej sprawie. Nie mówię nić mojemu że będę testować, po co mam go stresować na dobranoc. :tak:

Dobranoc wszystkim!:-)

Witam wszystkich,

Niestety ja nie zobaczyłam dwóch kresek, :-( dla mnie grudzień nie był magiczny ;-)
Na razie jeszcze nic nie mówię mojemu, że musimy zaczynać wszystko od początku.

No więc, tak powiedziałam że musimy strać się pewnie od nowa. Teraz czekam tylko na okres, a mam nadzieje że nie będzie się przedłużał.

No więc teraz czekam na testujące 10 stycznia. :-)

Ostatnia edycja:
góralka przytulam Cie bardzo mocno!:*
anulka i basik ja mam dostać @ 14 więc bedziemy we trzy ;) a tak apropo- ja też mam rozwalony ten cykl przez te wszystkie święta,sylwestry itd. w sylwka miałam owulacje,a mój jechał do pracy w nowy rok, więc nie było już możliwości wykorzystać tego :( a starania byly dopiero 2 dni przed @, więc też nie wiem jak to będzie. ale jesteśmy we trzy :)
chrobek GRATULACJE!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry