reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

SeeYou - 2h i gotowy - te drogiazgi najwięcej zajmują niestety! ale musiałam sie odmóżdżyc po pisaniu pracy!

Ja się tymi testami nakręcam i zeswiruje tu przez was :)

reklama
Avensis Twoje aTpo jest dobre , na tym drugim sie nie znam.

Jesli chodzi o testy owu to myślę że bardzo ważne jest nie pić nic 2 h przed testowaniem. Mocz musi być nierozcieńczony bo inaczej nigdy pozytyw nie wyjdzie.

Kto testuje w okolicach 12-13.stycznia?

Anulka ja testuje 13 -14 ty stycznia,chyba ze wredota przyjdzie:-(

Modziorek moja corka za rowno 3 miesiace konczy 12 lat wiec juz wie o co chodzi i powiem ci ze ona az sie trzesie za malymi dziecmi i strasznie chce rodzenstwo. Na poczatku mowila ze chce brata bo bedzie jedyna dziewczynka " na podworku" bo mieszkamy w blizniaku gdzie z jednej strony mieszka moj brat z dwoma synami , a teraz to nie wazne oby byla dzidzia

Basik to w takim razie testujemy razem :-) w podobnym czasie. Ladny masz wykres. U mnie niestety mierzenie do kitu przez przeziebienie oraz nieregularny tryb zycia przez swieta i sylwestra.

Anulka w takim razie trzymam za Ciebie kciuki bo ja jakos w tym cyklu nie wierze na fasolke.
Marka kolorowych snow....

reklama
Do góry