reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Przecież ja zajade mojego starego :-D już powiedział że czuje sie jak buchaj rozpłodowy :-D ale trudno niech serwuje chłopakom gadke motywacyjną dwa razy dziennie

reklama
No ja właśnie, zobaczę co będzie. Jeśli nic nie wyjdzie i @ jednak się pojawi, to spróbuję z testami owu jeszcze jeden cykl i jak znowu będą mi pokazywać pozytywne przez parę dni to po prostu dam im kopa w d*** :tak:. Jednak to nie zmienia faktu że i tak będę mierzyć tempke.

Ostatnia edycja:
SeeYou--> nie liczę, bazuję na testach owulacyjnych i na chęci przytulania, a na to nie narzekam, więc liczę, że wstrzelimy się w jajeczko:-D A co do przytulania - to My będziemy teraz codziennie-od jutra do wtorku, bo w środę mój eM na noc do pracy idzie:-)

ja nie mierze tempki ... dlatego ze teraz to juz po ptakach... rozmawialam z babka ginekolog to mowila ze przy staraniach to juz ciezko bo temperature powinno sie obserwowac kilka cykli... zeby miec porownanie... (jezeli chodzi o normalne mierzenie)a tak na poczatek to podwyzszona tempke moza pomylic z np. rozwijajacym sie stanem zapalnym ...(jezeli chodzi o dowcipne mierzenie):) predzej bym sie skusila na testy owulacyjne:)

Avensis Twoje aTpo jest dobre , na tym drugim sie nie znam.

Jesli chodzi o testy owu to myślę że bardzo ważne jest nie pić nic 2 h przed testowaniem. Mocz musi być nierozcieńczony bo inaczej nigdy pozytyw nie wyjdzie.

Kto testuje w okolicach 12-13.stycznia?

Ja mierze tempke ale po to zeby zobaczyc czy owu byla bo to jedyna metoda ktora potwierdza wystapienie owu. A testy owu podpowiadaja ze sie zbliza i tak sie bujam z miesiaca na miesiac

Witajcie dziewczynki!

Ale się spisałyście! Ja dzis mały urlopik od forum! bazgram mgr - kę! Ależ się ciesze ze pojawia się coraz to więcej II!

Góralka - to ja z rańca jutro wstaje i czatuje na forum kiedy posta wstawisz:)

A ja po obiedzie zrobiłam sobie długa sjeste i przerwke od mgr.. efektem czego jest..

Brelokowy stworek :)

stworek_brelok.jpg:-)

Ja zaliczyłam spacerek z moją Niunią :))) i od razu odwiedziłam aptekę zrobię jutro teściora heheh zobaczymy moze akurat :-pMoja Córacia domaga sie juz rodzeństwa:)))

reklama
Do góry