reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Przecież ja zajade mojego starego :-D już powiedział że czuje sie jak buchaj rozpłodowy :-D ale trudno niech serwuje chłopakom gadke motywacyjną dwa razy dziennie

reklama
No ja właśnie, zobaczę co będzie. Jeśli nic nie wyjdzie i @ jednak się pojawi, to spróbuję z testami owu jeszcze jeden cykl i jak znowu będą mi pokazywać pozytywne przez parę dni to po prostu dam im kopa w d*** :tak:. Jednak to nie zmienia faktu że i tak będę mierzyć tempke.

Ostatnia edycja:
SeeYou--> nie liczę, bazuję na testach owulacyjnych i na chęci przytulania, a na to nie narzekam, więc liczę, że wstrzelimy się w jajeczko:-D A co do przytulania - to My będziemy teraz codziennie-od jutra do wtorku, bo w środę mój eM na noc do pracy idzie:-)

ja nie mierze tempki ... dlatego ze teraz to juz po ptakach... rozmawialam z babka ginekolog to mowila ze przy staraniach to juz ciezko bo temperature powinno sie obserwowac kilka cykli... zeby miec porownanie... (jezeli chodzi o normalne mierzenie)a tak na poczatek to podwyzszona tempke moza pomylic z np. rozwijajacym sie stanem zapalnym ...(jezeli chodzi o dowcipne mierzenie):) predzej bym sie skusila na testy owulacyjne:)

Avensis Twoje aTpo jest dobre , na tym drugim sie nie znam.

Jesli chodzi o testy owu to myślę że bardzo ważne jest nie pić nic 2 h przed testowaniem. Mocz musi być nierozcieńczony bo inaczej nigdy pozytyw nie wyjdzie.

Kto testuje w okolicach 12-13.stycznia?

Ja mierze tempke ale po to zeby zobaczyc czy owu byla bo to jedyna metoda ktora potwierdza wystapienie owu. A testy owu podpowiadaja ze sie zbliza i tak sie bujam z miesiaca na miesiac

Witajcie dziewczynki!

Ale się spisałyście! Ja dzis mały urlopik od forum! bazgram mgr - kę! Ależ się ciesze ze pojawia się coraz to więcej II!

Góralka - to ja z rańca jutro wstaje i czatuje na forum kiedy posta wstawisz:)

A ja po obiedzie zrobiłam sobie długa sjeste i przerwke od mgr.. efektem czego jest..

Brelokowy stworek :)

stworek_brelok.jpg:-)

Ja zaliczyłam spacerek z moją Niunią :))) i od razu odwiedziłam aptekę zrobię jutro teściora heheh zobaczymy moze akurat :-pMoja Córacia domaga sie juz rodzeństwa:)))

reklama
Do góry