reklama
góralka1990
Fanka BB :)
No ja właśnie, zobaczę co będzie. Jeśli nic nie wyjdzie i @ jednak się pojawi, to spróbuję z testami owu jeszcze jeden cykl i jak znowu będą mi pokazywać pozytywne przez parę dni to po prostu dam im kopa w d*** . Jednak to nie zmienia faktu że i tak będę mierzyć tempke.
Ostatnia edycja:
A
avensis
Gość
SeeYou--> nie liczę, bazuję na testach owulacyjnych i na chęci przytulania, a na to nie narzekam, więc liczę, że wstrzelimy się w jajeczko A co do przytulania - to My będziemy teraz codziennie-od jutra do wtorku, bo w środę mój eM na noc do pracy idzie:-)
marka1307
mama aniołka Michałka
ja nie mierze tempki ... dlatego ze teraz to juz po ptakach... rozmawialam z babka ginekolog to mowila ze przy staraniach to juz ciezko bo temperature powinno sie obserwowac kilka cykli... zeby miec porownanie... (jezeli chodzi o normalne mierzenie)a tak na poczatek to podwyzszona tempke moza pomylic z np. rozwijajacym sie stanem zapalnym ...(jezeli chodzi o dowcipne mierzenie) predzej bym sie skusila na testy owulacyjne
Avensis Twoje aTpo jest dobre , na tym drugim sie nie znam.
Jesli chodzi o testy owu to myślę że bardzo ważne jest nie pić nic 2 h przed testowaniem. Mocz musi być nierozcieńczony bo inaczej nigdy pozytyw nie wyjdzie.
Kto testuje w okolicach 12-13.stycznia?
Jesli chodzi o testy owu to myślę że bardzo ważne jest nie pić nic 2 h przed testowaniem. Mocz musi być nierozcieńczony bo inaczej nigdy pozytyw nie wyjdzie.
Kto testuje w okolicach 12-13.stycznia?
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Witajcie dziewczynki!
Ale się spisałyście! Ja dzis mały urlopik od forum! bazgram mgr - kę! Ależ się ciesze ze pojawia się coraz to więcej II!
Góralka - to ja z rańca jutro wstaje i czatuje na forum kiedy posta wstawisz
A ja po obiedzie zrobiłam sobie długa sjeste i przerwke od mgr.. efektem czego jest..
Brelokowy stworek
:-)
Ale się spisałyście! Ja dzis mały urlopik od forum! bazgram mgr - kę! Ależ się ciesze ze pojawia się coraz to więcej II!
Góralka - to ja z rańca jutro wstaje i czatuje na forum kiedy posta wstawisz
A ja po obiedzie zrobiłam sobie długa sjeste i przerwke od mgr.. efektem czego jest..
Brelokowy stworek
:-)
madziorek130
Początkująca w BB
Ja zaliczyłam spacerek z moją Niunią )) i od razu odwiedziłam aptekę zrobię jutro teściora heheh zobaczymy moze akurat Moja Córacia domaga sie juz rodzeństwa))
marka1307
mama aniołka Michałka
kasiaczek ale superanckie
ale robicie smaka z tymi testami
ale robicie smaka z tymi testami
reklama