reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam Dziewczyny:))) Zapartym tchem czytam wasze wszytkie posty normalnie lepsze niz TV:)))
Lorelin -GRATULACJE!!!! Ciesze sie ze sie udało:)))):-)
Wiec ja mam Córeńke 4letnią i od pażdziernika staramy sie o drugiego bobaska:))) Niestety tez nie wychodzi:sorry2:
Z Córeńką poszło w miare szybko odstawiłam tabletki ale okazało sie ze mam niedrożne jejniki dostałam 3miesieczną kuracje hormonalną i Udało sie:))) Teraz brałam tabletki anty odsatwiłam je we wrzesniu i niestety znowu to samo niemam miesiączki:((( Biore kwas foliowy juz mi tak panokcie rosną od nie go ze szok:))) Byłam u lekarza ale teraz jestem w Anglii i jakos do nich cieżko to dociera ze niema okresu a chce miec dzidzie:baffled: Na 9 stycznia ide profilaktycznie na cytologie mam nadzieje ze dadzą mnie na USG i zobaczą co sie dzieje w moim brzuszku:no: Do tego robiłam juz trzy testy ciążowe i kazdy negatywny mam ochote zaraz leciec do apteki i zrobic jutro rano nastepny bo cos mnie piersi bolą ale niewiem moze sobie juz wkrecam:zawstydzona/y: Pozdrawiam Wszystkich i mam kciuki!!!! Damy Rade:))))

reklama
madziorek - kurcze szkoda że ty w UK, bo jak masz rozwalony cykl to najwazniejsze go wyprostować, czyli porobić badania hormonalne i zobaczyć co się dzieje

dziewczynki ja zajrzę później, lece ogarnąć chałupę i jade na zakupy :-)

może nie zwymiotuje na kogoś :sorry2:

witajmadziorek :) byłaś już na tym forum wcześniej?wydaje mi się, że kojarze twój nick;) od kwasu foliowego rosną paznokcie?? nie zauważyłam u siebie:D może dlatego, ze mi zawsze szybko rosły hehe:D no w Anglii jest całkiem inne podejście do kobiet chcących być w ciąży bądź ciężarnych, wiem z opowieści... Ale 9 stycznia wszystko się okaże:)) musisz poprosić,żeby zrobili Ci USG??

Dzieki dziewczyny:))) nie nie było mnie na tym forum jeszcze:))) Loreain udanych zakupów:)))) Postaraj sie nie zwymiotować heheheh No juz tez mnie to wkurza bo od razu mogli by mnie zapisac do ginekologa :sorry2: tym bardziej ze mówiłam ze miała problem z pierwszą ciążą i ze nie mam okresu:-( Ala jak pojde w środe to juz nie popuszecze niech mnie przebadają porządnie:))) Dla świetego spokoju zrobię jutro tescik:))) Bo w tatym tyg tez miałam dziwny śluz taką glaretke i nawet było troche krwi troche sie wystraszyłam ale z tego co tu u was czytałąm to mogły byc płodne dni:-p a z Mężulkiem starmy sie prawie codziennie nawet odstatnio po leżałąm z nogami wyciągnietymi na scianie:)) heheheh

A z tym kwasem foliowym :-) to chyba tak bo jeszcze nigdy nie
miałam takich długich paznokici;-) Nawet jak wczoraj jednym niechcący przywaliłam w lodówke o dziwo sie nie złamał:))))

Lorelain - życzę udanych zakupów.:-D

Madziorek - witam, witam. :tak:

Ja dzisiaj będę z odskoku, bo sprzątam mieszkanie:angry: ledwo zaczęłam a już mi się nie chce. Ale nie mam wyjścia. :-D

No i na pewno Wam wkleję te torty, bo już zgrałam na laptop. :tak:

reklama
Loreain Kochana!!!

Gratuluje
:-):-)
p.s a pisalas ze grudzien to magiczny miesiac i mialas racje:)))
zdrowej i spokojnej ciazy zycze:tak:

Do góry