reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam Dziewczyny:))) Zapartym tchem czytam wasze wszytkie posty normalnie lepsze niz TV:)))
Lorelin -GRATULACJE!!!! Ciesze sie ze sie udało:)))):-)
Wiec ja mam Córeńke 4letnią i od pażdziernika staramy sie o drugiego bobaska:))) Niestety tez nie wychodzi:sorry2:
Z Córeńką poszło w miare szybko odstawiłam tabletki ale okazało sie ze mam niedrożne jejniki dostałam 3miesieczną kuracje hormonalną i Udało sie:))) Teraz brałam tabletki anty odsatwiłam je we wrzesniu i niestety znowu to samo niemam miesiączki:((( Biore kwas foliowy juz mi tak panokcie rosną od nie go ze szok:))) Byłam u lekarza ale teraz jestem w Anglii i jakos do nich cieżko to dociera ze niema okresu a chce miec dzidzie:baffled: Na 9 stycznia ide profilaktycznie na cytologie mam nadzieje ze dadzą mnie na USG i zobaczą co sie dzieje w moim brzuszku:no: Do tego robiłam juz trzy testy ciążowe i kazdy negatywny mam ochote zaraz leciec do apteki i zrobic jutro rano nastepny bo cos mnie piersi bolą ale niewiem moze sobie juz wkrecam:zawstydzona/y: Pozdrawiam Wszystkich i mam kciuki!!!! Damy Rade:))))

reklama
madziorek - kurcze szkoda że ty w UK, bo jak masz rozwalony cykl to najwazniejsze go wyprostować, czyli porobić badania hormonalne i zobaczyć co się dzieje

dziewczynki ja zajrzę później, lece ogarnąć chałupę i jade na zakupy :-)

może nie zwymiotuje na kogoś :sorry2:

witajmadziorek :) byłaś już na tym forum wcześniej?wydaje mi się, że kojarze twój nick;) od kwasu foliowego rosną paznokcie?? nie zauważyłam u siebie:D może dlatego, ze mi zawsze szybko rosły hehe:D no w Anglii jest całkiem inne podejście do kobiet chcących być w ciąży bądź ciężarnych, wiem z opowieści... Ale 9 stycznia wszystko się okaże:)) musisz poprosić,żeby zrobili Ci USG??

Dzieki dziewczyny:))) nie nie było mnie na tym forum jeszcze:))) Loreain udanych zakupów:)))) Postaraj sie nie zwymiotować heheheh No juz tez mnie to wkurza bo od razu mogli by mnie zapisac do ginekologa :sorry2: tym bardziej ze mówiłam ze miała problem z pierwszą ciążą i ze nie mam okresu:-( Ala jak pojde w środe to juz nie popuszecze niech mnie przebadają porządnie:))) Dla świetego spokoju zrobię jutro tescik:))) Bo w tatym tyg tez miałam dziwny śluz taką glaretke i nawet było troche krwi troche sie wystraszyłam ale z tego co tu u was czytałąm to mogły byc płodne dni:-p a z Mężulkiem starmy sie prawie codziennie nawet odstatnio po leżałąm z nogami wyciągnietymi na scianie:)) heheheh

A z tym kwasem foliowym :-) to chyba tak bo jeszcze nigdy nie
miałam takich długich paznokici;-) Nawet jak wczoraj jednym niechcący przywaliłam w lodówke o dziwo sie nie złamał:))))

Lorelain - życzę udanych zakupów.:-D

Madziorek - witam, witam. :tak:

Ja dzisiaj będę z odskoku, bo sprzątam mieszkanie:angry: ledwo zaczęłam a już mi się nie chce. Ale nie mam wyjścia. :-D

No i na pewno Wam wkleję te torty, bo już zgrałam na laptop. :tak:

reklama
Loreain Kochana!!!

Gratuluje
:-):-)
p.s a pisalas ze grudzien to magiczny miesiac i mialas racje:)))
zdrowej i spokojnej ciazy zycze:tak:

Do góry