reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Napisałam posta i nie ma go na forum - o co chodzi?
Teraz widać moje wiadomości, więc napiszę jeszcze raz.
Wróciłam po tygodniu nieobecności, zmieniłam nick na krótszy i łatwiejszy (wcześniej pisałam jako aventuraorama).
28.12.przyszła @, 2 dnia przed terminem, ale w sumie w normie. Uważam, że z moim eM nie wstrzeliliśmy się w owulację i dlatego nic nie wyszło. 13 i 14.12. testy owu były pozytywne i 14 też czułam ból owulacyjny, a przytulanki były 11 albo 12 i później dopiero 15 i później. Zastanawiam się, teraz, jak liczyć długość cyklu i kiedy spodziewać się owu, bo @ przyszła 2 dni przed terminem, czyli cykl miał 26 dni, a nie 28. Od wczoraj robię testy owu - wczoraj negatywny, ale to, dopiero, 8 dc był. Zobaczymy dziś:-) A ponieważ mój eM pracuje na zmiany, ale na szczęście od jutra do środy jest w domu, więc będziemy mogli się przytulać i liczę, że tym razem się wstrzelimy i będzie sukces :tak:

Lorealain--> gratulacje:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
góralka - a Wy ten marcepan zjadacie czy odkładacie na bok? ... mnie czeka robienie torstu bo młody na koniec stycznia ma urodziny, ale raczej zrobie klasyczny z owocami i galaretką na górze i ozdobami z kremu bo takie są najpyszniejsze. Ten marcepanowy mnie korci, ale boje sę że malo zjadliwy. Korzystasz z jakiegoś sklepu internetowego np z ozdobami do tortów, marcepanem etc? ja musze kupić porządną wyciskarkę do kremów bo mi mama przywiozła z Niemiec, ale taki shit że wywaliłamd o kosza bo jak robiłam babeczki reniferki to prawie nimi rzucałam pzrez okno taka zła byłam na tą wyciskarkę :dry:

AAAAAAAAAAAAAAAAA LORI !! Gratuluje! Ale czad!!!!!

Podjarałam sie jakbym conajmniej to ja te II kreseczki miała! SUPER SUPER SUPER :-)

Madziorek witaj u nas :) powodzonka i kciukasy dla Ciebie! :)

Góralka - czadowe torciki! Mój szwagier to by był wniebowzięty takim tortem - ( fan Legii )

Lorelain - to jest zwykła cukrowa, a nie marcepanowa. Ja to rozwałkowuję bardzo cienko więc jest zjadliwe, i większość je:tak: i tą masę cukrową też robię sama, z tego przepisu: Biała masa cukrowa / lukier plastyczny / fondant - przepis jak przygotować - Przepis
Nie zamawiam żadnych ozdób gotowych, staram się wszystko robić sama:tak: Jedynie co to barwniki, jakieś koraliki czy foremki.

Kasia - no właśnie mój jest fanem Legii, więc miał radochę. :-D

Lorelain GRATULUJĘ!!!

I ja się podzielę:) Mąż namówił mnie bym zrobiła dziś rano jeden z testów... Zrobiłam i mam bardzo delikatną kreskę drugą ale jest!!!!! Za parę dni powtórzę by była wyraźniejsza na pamiątkę:) Czyli tamto plamienie było @:)

Cieszę się razem z Wami i mam nadzieję że dołączę do tego grona:-D ale szczerze boje się, bo te objawy okresowe mnie dobijają. :-(

Ostatnia edycja:
Lorelain GRATULUJĘ!!!

I ja się podzielę:) Mąż namówił mnie bym zrobiła dziś rano jeden z testów... Zrobiłam i mam bardzo delikatną kreskę drugą ale jest!!!!! Za parę dni powtórzę by była wyraźniejsza na pamiątkę:) Czyli tamto plamienie było @:)

Paulus......serdecznie gratuluje!!!

loreain dobrze mowilas z tym magicznym grudniowym miesiacem
:-D:-D:-D

reklama
Do góry