reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
:-D ja już ogarnęłam pokój,kuchnię i łazienkę! jeszcze czeka mnie podłoga. Ale teraz chwila relaxu i robię mojemu Michowi kawkę bo znów gdzieś na dole zaginął :blink:

1357311628_crgyss_600.jpg

Ostatnia edycja:
Lore z calego serca gratuluje!!! Oby wiecej takch postow jak twoj w tym miesiacu !!!:tak:

madziak witaj na forum ja tez mam coreczke z ktora poszlo bardzo latwo.. teraz mam 2 cykl po poronieniu zobaczymy jak bedzie

bosmanko witaj :-)zagladaj czesto:tak: wspolczuje straty ale masz bardzo dobre podejscie! tak trzymaj!

emalia nie sugeruj sie testami po prostu dzialajcie!:-)

goralko jestem bardzo ciekawa twoich torcikow :tak:

DSC_0163.jpg

Ten robiłam dla mojej mamy, na Dzień Matki. Biszkopt był czekoladowy, przełożony truskawkami, masą śmietanową i masą z mascarpone. Wszystko z góry jest robione z masy cukrowej, jedynie napisy są pisaczkami. :tak: Nie jest jakiś wybitny, ale mamie się podobał. :tak:

goralka slicznie jest:)
LORELAIN ale wiadomosc... nie powiem ze troche sie obawialam ze te objawy sa mega szybkie .... ale super wiadomosc buziaczki:*:*:* twoj organizm widocznie tak reaguje... musze Ci powiedziec ale Ci zazdroszcze Kochana ja @@@ mam miec dopiero 10 uuuuuu.... dbaj o siebie i masz rygorystyczny zakaz chorowania hehe:*

ja pamiętam że jak koleżanka dowiedziała sie że będzie córeczka to powiedziała " to przez to że w tym czasie bzykaliśmy się jak króliki" .... tak więc ja zastosowałam jej metode i cały cykl był "na króliki":-D:-D:-D:-D

koriander- ja tez nie patrze na testy jakos ciezko mi sie do nich przekonac , najwazniejsze to dzialac:)

zakupilam swoj pierwszy zestaw testow owu w zyciu :-) ale raczej idziemy na zywiol :-D

goralko mi tez sie bardzo podoba :tak: ja podobny torcik robilam na nasze urodziny w zeszlym roku z przepisu Tort wyszedl bajeczny! uwielbiam ten blog tak a propos :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
DZiewczyny co chwile zerkam czy są nowe posty:))) Tak sie ciesze ze tu trafiłam wreszcie ktos wie przez co przechodzę heheh:))) Góralka torcik śliczny:))) az ślinka leci:)):-p

Do góry