reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
:-D dzień dobry! no widzę,że wczoraj sobie długo plotkowałyście :-D - co do forum, fakt że uzależnia a co do ginekologa to ja chodzę do baby :happy2: i wcale nie żałuję :-D wręcz mam jakąś podświadomość,że przecież ona sama jest matką to na pewno wie o co mi chodzi i czego chce :-D

butterfly ja tez chodze do baby ale jest starą panną :-) wcześniej chodziłam do Pana ginekologa ale niestety mu sie zmarło...

annie. ja to już obchodziłam z 10 ginekologów :-D i tak trafiłam do mojej gin :-D - w końcu ktoś sensowny - kto wie o co mi chodzi i czego chcę :happy2: fakt,że jest zawalona wieloma babkami i już zwątpiłam w nią podczas monitoringu (gdzie się nie odzywała) - jednak nie zmienię jej za nic! już tyle mi pomogła, wyszłam na prostą z wynikami dzięki jej pomocy że teraz może być lepiej!

no to jest najważniejsze :) ja tak miałam z endokrynologiem wcześniej miałam taką babkę że praktycznie wogóle się nie interesowała tym co do niej mówiłam. Kołata Pani serce? to do kardiologa. Ma Pani nieregularne miesiączki? To do ginekologa. Umywała ręce od wszystkiego i doprowadziła mi tarczycę do oplakanego stanu. Teraz mam takiego lekarza, który siedzi ze mną 45 minut i pyta dosłownie o wszystko i cierpliwie tłumaczy. Bada od stóp do głów. Jestem z niego mega zadowolona :-)

A przegląd dżinów u mnie w mieście mam na bierząco bo moja mama jest położną i pracuje u nas w szpitalu :-)

czesc dziewuszki, ja teraz tez trafilam do babki ginekologa i jestem zadowolona. dziwi mnie tylko ze jest specjalistka w dziedzinie leczenia nieplodnosi i naturalnych metod poczecia a sama nie ma dzieci - i miec juz nie bedzie bo ona taka pod 60

Butter ja też ma niedoczynność i hashimoto na szczęście u mnie wykluczono

marcia może poprostu nie chciała

u nas prawie wszyscy ginowie są bezdzietni

reklama
:-D annie. i co bierzesz? ja euthyrox n50 i selen+e. Wyniki dobre. W ciągu miesiąca TSH z 4,73 spadło do 1,91 ale ostatni wynik mi wykazał 1.96 pewnie dlatego że biorę mniej selenu. Ale mam się trzymać poniżej 2!

no i urok tarczycy,że jestem pulchniejsza :sorry2:

Do góry