reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja biorę euthurox 150 bo do takiego stanu mnie doprowadziła poprzednia endo... :baffled: Badania zrobie niedługo bo 21 stycznia idę znowu na wizytę. Ale ostatnie wyszły mi bardzo dobrze. Jak znajdę później to dopiszę ;-)

reklama
bardzo dziękuję :sorry2:

Galaxia - mówisz że mnie przygarniecie?:-p:-p ... ale to musicie na wstępie przygotować jakieś wiaderko dla mnie

rozpoczełam specjalnie dla was ranking testów
Jeśli chodzi o czułość 10 to:
nr 1) nowość widoczna na zdjęciu procreo, kreski pokazuje mocne a i sam jest ładny wiec fajna pamiątka
nr 2) acon
nr 3) bobo test, jak on jest czuły to ja jestem święta. Kreski widoczne ale połowę słabsze niż na teście ze zdjęcia.

Przyjmujemy przyjmujemy :-D Moze zaraze sie mdlosciami od Ciebie bo ja od poczatku ani razu nie mialam :-p Prawie nie czuje ze w ciazy jestem

reklama
Do góry