Ja jestem:-) Paulina a pieklas kiedys teczowy tort? Wcinaj To!: Tęczowy tort ja jestem kiepska w wypiekach ale na urodziny cory poprosze sasiadke o pomoc to moze takie cudo pomoze mi stworzyc
reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Jestem tutaj ;p
Dziewczynki już dziś wypisały swoje normy
Dziewczynki już dziś wypisały swoje normy
Ostatnia edycja:
marka1307
mama aniołka Michałka
ja jeszcze nie spaju hehe
goralka koniecznie pokazuj
goralka koniecznie pokazuj
emalia82
Fanka BB :)
Ja też jestem
góralka1990
No nareszcie jakaś się pokazała
marcia - nie piekłam takiego tęczowego, bo nie było okazji. Bo ja w zasadzie piekę takie torty jakie sobie życzą solenizanci. Tylko dwa mam takie, co robiłam sama od siebie dla brata i mamy. Ale ten tęczowy jest dość prosty, trzeba mieć barwniki, ja mam już chyba wszystkie kolory. :-(
Dziewczyny ja teraz mykam, bo mój wymyślił film oglądać. Nie mam wyjścia. ;-)
marcia - nie piekłam takiego tęczowego, bo nie było okazji. Bo ja w zasadzie piekę takie torty jakie sobie życzą solenizanci. Tylko dwa mam takie, co robiłam sama od siebie dla brata i mamy. Ale ten tęczowy jest dość prosty, trzeba mieć barwniki, ja mam już chyba wszystkie kolory. :-(
Dziewczyny ja teraz mykam, bo mój wymyślił film oglądać. Nie mam wyjścia. ;-)
Ostatnia edycja:
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
I tak pieknie minał mi dzien ,że z randkowania z magisterką nici! Pisze Katarzyna uzależniona od forum
emalia82
Ha ha Kasia, trza się udać na jakiś odwyk chyba Tylko nie ma tak dużej poradni co by nas wszystkie pomieściła
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
My ją zbudujemy! Biznes grudniowych staraczek - poradnia odwykowa dla forumowiczek
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
hej, hej, ja też jeszcze nie śpię
macie rację, TO FORUM UZALEŻNIA :-)
macie rację, TO FORUM UZALEŻNIA :-)
Ostatnia edycja:
reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Ja już lecę papappa