reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

lorelajn, a jak u Ciebie w ogole ... bo widze 24 dzien cyklu:) u mnie jeszcze 6 dni do zobaczenia BRAKU @@@:)
kasienko , super ze trafilas na takiego lekarza ... u mnie praktycznie sami partacze niestety:/

reklama
emalia nasz dom tez byl stary , i kurde jest co robic.... super zesmy trafily na takich zaradnych facetow:) ja tez mam fotki z remontu hehe moze nie tyle co moj ale mam hhahahaha:)
Emalia a gdzie jest Zawonia w ogole:) bo nie kojarze:)

Zawonia jest 10km od Trzebnicy pod Wrockiem ( proponuje mapy google :-))

:-D dobrze,że ja mam to za sobą! no z UP załatwione, skontaktowałam się z radcą a on z nimi - minęły się pisma, i nigdzie nie idę - ale jestem tak wściekła,że mimo odwołania pod*******ę ich wyżej od nich :wściekła/y: za to co wyprawiają.

No i bomba. Ciesze sie bardzo.:-D
Kasieńko- przynajmniej wiesz na czym stoisz kochana, Teraz już będzie tylko lepiej.

lorelajn, a jak u Ciebie w ogole ... bo widze 24 dzien cyklu:) u mnie jeszcze 6 dni do zobaczenia BRAKU @@@:)
kasienko , super ze trafilas na takiego lekarza ... u mnie praktycznie sami partacze niestety:/

a no to też juz za kilka dni będziesz testować :sorry2: ... ja to właściwie mam wszystkie możliwe objawy jak conajmnie kobieta w 8 tc :-D:-D:-D

zakupiłam armię testów, ale acona i nordestu nigdzie nie mieli bo wykupili, juz wczoraj za nimi latałam. Dzisiaj weszłam do apteki i mówie do kobity żeby dała taki jaki mają, a ona uśmiechnięta do mnie że specjalnie sprowadzila mi jakiś test nowość, ale ma tylko jeden do wypróbowania czy faktycznie taki dobry jak pisali hehe no to chyba jutro bede sikac, jesli tempka mocno nie spadnie.

uff, no nadrobiłam was!

metodą Lorelain odpowiadam :-)

:-D dobrze,że ja mam to za sobą! no z UP załatwione, skontaktowałam się z radcą a on z nimi - minęły się pisma, i nigdzie nie idę - ale jestem tak wściekła,że mimo odwołania pod*******ę ich wyżej od nich :wściekła/y: za to co wyprawiają.

Super! Gratuluję :biggrin2:

.

kasieczek
jak ci wyszły te naleśniki?ja robiłam z 2 tygodnie temu nalesniki po meksykańsku z kurczakiem,tam wkroiłam trochę warzyw,jakś cebulka,papryka itp a na to wszystko sos z pomidorów z puszki taki ostry i czosnkowy. to było jedno z lepszych dań jaki zrobiłam w swoim życiu :D nie licząc placków po wegiersku:D

Naleśniczki spoko :) smaczne! kiedyś tez robiłam placki po węgiersku i mój mi powiedział ze chyba najlepsze danie jakie jadł od czasu jak mieszkamy razem!:biggrin2:

no to i ja wam pokażę mojego starego :biggrin2:

Zobacz załącznik 527735

chyba nie taki stary...o psie mówie :-D żarty żarciki :-D

Marka gratuluję ślubu, ja lubię piec, już wiadomo że tort urodzinowy robię zawsze ja. Uwielbiam się bawić z masa cukrowa, mojemu bratu zrobiłam panią w stroju kapielowym, siostrze męża kuferek z kosmetykami a mężowi herb legii. Mam nowy tel i niestety nie mam wam jak pokazać, ale wiem że na karcie pamięci mam to spróbuje znaleźć. Za to nie lubię gotować, jak muszę to gotuje coś :-D ale nie muszę bo mój mąż to kucharz amator

mówisz o lukrze plastycznym ( masa cukrowa to jest tak?) ja raz próbowałam swych sił na chrzciny! ale musze to ulepszyć! pokaż swoje dzieła jak będziesz mogła i przepis zapodaj na ta masę!

musze wam sie przyznac ze ja uwielbiam gotowac , piec... moj to ostatnio do mnie mowi ... a ty to tak lubisz naprawde lubisz stac przy tych garach ... ( bo ja zawsze jak gotuje to towarzysze tym potrawa hehe moja mama mowi mi ze dlatego smakuje bo duzo serca w to wkladam hehe) ale nikt nie moze mi sie wcinac bo dostaje bialej goraczki:)

a co do mojego przyszlego meza to ona jest naprawde mega... potrafi mnie tak ubawic ze szokkk
27.04 sie zaobraczkujemy nareszcie:) alez sie ciesze:)
Jakbym o siostrze czytała ;p gotowac moze ale jak chce pomóc ja to masakra ;p
Gratuluje ślubku :biggrin2:
:-D haha, mój je słodkie i waga ani drgnie! no chociaż przez święta i teraz obiady w pracy wczoraj się ważył i jest 66.8 kg :-D hahaha! a zaczynał z wagą 58kg! :happy2: dobrze mu robi mieszkanie ze mną i "teściową" która mu dogadza i robi placuszki co weekend.

jak mój ze mna zamieszkał to wręcz na odwrót - spadł 5 kg :-D

Aż mi się żyć jeszcze bardziej chce!

Nawet mnie nie przejmuje to, że zgubiłam kartę do fitnessu i będe musiałą nową wyrobić co się wiąże z kosztami, i to ze rozwaliłam dziś termometr- no i nowy kupiłam ale nie wiem czy tempka będzie wiarygodna no i czy wogóle mam mierzyć?? w tym cyklu to chyba nei ma sensu! nie?
I uczucie popielniczki w ustach i dymu tytoniowego w nosie jakby mniej mnei drażniło :-)

Ahh.. piekny ten pochmurny dzień, tzn wieczór już :-)

Lorelain - trzymam mocno &&&&&&&&&& :-)

Glaxia - Ty szybciutko pisz jak sie czujesz! byłaś dzisiaj u lekarza! ... mam nadzieje że dołącze do wrześniówek. Fajnie byloby pisac z tobą na wątku cieżarówkowym :tak:

kurde nie umiem się zdecydować na który test jutro sikać, boje się że na żadnym nie wyjdzie :(

Ostatnia edycja:
nie bylam bo bylam w pracy:-) dzwonilam powiedzial ze mam sie nie martwic bo to moze byc otarcie zarodka o naczynia krwionosne gdyby plamienie bylo brunatne to gorzej

Ja tez mam nadzieje ze Ci sie uda :-D

reklama
Kasiaczek :D huraaaaa =) tak się cieszę ze w końcu trafiłaś na porządnego lekarza!!! Też mam PCO i zaczynasz stymulacje z clo? Ja siedzę tradycyjnie na fonie i oglądam tv =) do tego boli mnie podbrzusze :/ w sumie nie boli aż tak straszliwie,ale jakieś dziwne uczucie :-/ i dodatkowo jakbym miała kisiel w gaciach :D haha,no ale jak idę do toalety to śluzu nie ma dużo :S

Do góry